Anlık Bildirim

TTNET kullanıcıları Dell Inspiron 15R veya Inspiron 1545 sahibi olabiliyor

TTNET kullanıcıları Dell Inspiron 15R veya Inspiron 1545 sahibi olabiliyor

 

TTNET, başlattığı yeni bilgisayar  kampanyası ile Dell dizüstü bilgisayarları çok uygun ödeme koşulları ile tüketicilerle buluşturuyor.

 

Dünyanın teknoloji liderlerinden Dell, TTNET?in yeni bilgisayar kampanyası ile Inspiron serisi dizüstü bilgisayarları  internet kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Kampanya kapsamında Dell bilgisayarları için sunulan 24 veya 36 ay taksit fırsatlarından tercih edilen ödeme seçeneği TTNET ve ADSL faturalarına yansıtılıyor. İnternet kullanıcıları böylece, peşin ödeme yapmadan ve kredi kartına ihtiyaç duymadan Dell dizüstü bilgisayarına sahip olabiliyor.TTNET?in bilgisayar kampanyasına Inspiron 1545 ve Inspiron 15R modelleriyle dahil olan Dell, özellikle ailelere ve öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.

Aileleri bilgisayar kullanımına teşvik eden benzer kampanyaların içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Dell Türkiye Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Ülke Müdürü Gülfem Çakmakçı, "Tüm Türkiye genelinde, kullanıcılara TTNET aracılığıyla direk ulaşmaktan ve bu kampanyanın önemli bir oyuncusu olmaktan memnunuz. Her bütçeye uygun olabilecek  iki farklı Dell ürününü tüketicimiz ile buluşturuyoruz. Dell hem zevke hitap eden hem de teknik altyapısı ile fark yaratan bir marka. Biz müşterimizin teknik destek ihtiyacı olduğunda, ?bekletmez, gider ve çözeriz?. Bu hizmetimiz sayesinde tüm Türkiye genelinde hizmet veren bir teknik yapı ile bilgisayarınızda bir sorun olduğunda bulunduğunuz adreste sorunu çözüyoruz." dedi.

"TTNET ile yaptığımız işbirliğimizin başarıyla süreceğine ve devamının geleceğine inanıyoruz. Yeniden yapılanmamızın sonucunda artık tüketiciye dokunacak ve Dell?e yakışır pek çok çalışmanın içinde mutlaka bizi göreceksiniz" diyen Çakmakçı sürekli büyümeye verdiği önemin altını çizdi.

Havalı tasarımıyla Dell Inspiron 15R

Yuvarlak kenarları, fırçalanmış metal desenleriyle çok estetik ve havalı bir tasarım sunan Inspiron 15R, 15.6" geniş ekrana, ATI 5470 ekran kartına ve SRS ses sistemine sahip. Entegre mikrofonlu webcam ile sevdiklerinizle video görüşmeler yapabileceğiniz Inspiron 15R, 2 yıl yerinde destek hizmeti sunuyor.

 

Sade şıklık Dell Inspiron 1545

Göz alıcı parlak iç gövde tasarımıyla çekici olduğu kadar sade bir şıklık sunan Inspiron 1545, 15.6" beyaz LED ve Truelife parlak ekran sunuyor. Yine entegre mikrofonlu webcam barındırırken, 2 yıl yerinde destek hizmeti ile kullanıcılar için önemli bir gereksinimi karşılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim