Anlık Bildirim

Tabletleri için çok amaçlı taşıma ve kullanma aparatı isteyenlere, "TabHandler"


Kickstarter üzerinde parlak ve kullanışlı fikirler hayat bulmaya devam ediyor. Bu fikirlerden birisi olan TabHandler, tablet bilgisayar için geliştirilmiş farklı ve kullanışlı bir taşıma ve kullanma aparatı.
Kickstarter üzerinde Jerry Skene tarafından başlatılmış bir proje olan TabHandler, tablet bilgisayar modelleri için özel olarak geliştirilmiş bir tablet tutacağı. Tablet bilgisayarların arkasına 3M markasının ticari sınıf çift taraflı bant modeli ile takılan aparat, ayarlanabilir kol yapısı ile tabletlerin hem masa üstünde ayakta durabilmelerini sağlıyor, hem de taşıma ya da kullanma sırasında daha rahat ve sağlam bir tutuş elde edilebiliyor. Sap kısmı çıkartılarak her türlü tablet bilgisayar çantasında taşınabilir duruma getirilebilen TabHandler, 56 gram gibi düşük bir ağırlığa sahip.
 
Tabletleri için çok amaçlı taşıma ve kullanma aparatı isteyenlere, 'TabHandler'
Kickstarter üzerinde başlatılırken konan 8,000$ hedefin bitimine 26 gün kalan 14 bağış ile 619$'lık kısmını toplayan TabHandler tablet tutacağı, site üzerinden yapılacak 37$ bağış ile mayıs ayı içinde elde edilebiliyor. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
http://www.kickstarter.com/projects/1442671184/tabhandler-combination-handle-and-stand-for-your-t?ref=recently_launched 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim