Anlık Bildirim

Turkcell dizüstünü "dize getiriyor"

HP Pavilion için indirim vakti!


Turkcell dizüstünü "dize getiriyor"


Turkcell 3G'nin 1. yıl dönümüne özel fırsatlar, HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayar kampanyasıyla devam ediyor. Turkcell'in yeni kampanyası çok avantajlı bilgisayar fiyatı ve internet teklifleri içeriyor
Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, mobil hayatın avantajlarından faydalanmak isteyenlere bekledikleri fırsatı yeni HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayar kampanyasıyla sunuyor.
Göz alıcı tasarımı, uzun pil ömrü ve gelişmiş özellikleriyle HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarlar, Turkcell 3G'nin 1. yıl dönümünü nedeniyle Eylül ayı boyunca KDV dahil 549 USD'den satışa sunuluyor. Dahili 3G modem ve Turkcell SIM kartıyla, Turkcell 3G kapsaması içerisinde her yerden Turkcell 3G hızında kesintisiz internet bağlantısı sağlayan HP Pavilion dm1'ler, Turkcell İletişim Merkezleri'nden, Turkcell Satış Noktaları'ndan ve anlaşmalı zincir mağazalardan World Kart'a 8 taksit fırsatı ile satın alınabiliyor.  
Enerji tasarruflu, cıvasız, arkadan aydınlatmalı LED ekran özelliğine sahip HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarlar, kullanım süresince ve sonrasında gezegene zarar vermeme özelliğine sahip. 11,6 inç'lik HP Pavilion dm1, boyut, ağırlık ve performans arasında en ideal denge için 1,5 kg'dan daha hafif ve sadece 19,8 mm kalınlığında, ayrıca pil ömrü de 10 saate kadar kullanmaya yetiyor, böylece işiniz ya da eğlenceniz yarım kalmıyor.
Avantajlı Paketlerle internet keyfi
Turkcell'in 30 Eylül'e kadar geçerli olacak kampanyasından faydalanarak HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayar sahibi olanlar, çok avantajlı internet paketlerinden de faydalanabilecekler. Kampanya dahilindemüşteriler, kullandıkça ödeyeceği faturasız haftalık 1GB'lık pakete sadece 9TL ödeyerek Turkcell 3G hızında internete kavuşabilecek. Faturalı hatlar içinse aylık 4GB internet ilk iki ay 11TL, sonrasında 39TL. Müşteriler tüm bu internet paketlerini kontratsız olarak alabiliyor.Ayrıca faturalı hatlar için ödenmesi gereken 31,78 TL tutarındaki yeni tesis özel iletişim vergisini de Turkcell karşılıyor.

 

Bilgisayardan İnternet Paketleri

 

Süre

Paket

Paket Fiyatı

Kampanyalı Fiyat

Faturalı

Aylık

1 GB

29 TL

-

4 GB

39 TL

İlk 2 ay 11 TL*

8 GB

69 TL

-

Faturasız

Haftalık

1 GB

19 TL

9 TL*

Aylık

1 GB

29 TL

-

4 GB

49 TL

29 TL*

 

HP Pavilion dm1 Teknik Özellikler
Orijinal Windows® 7 Home Premium (32-bit)
Intel® Pentium® İşlemci SU4100  1,3 GHz, Düzey 2 önbellek 2 MB
2 GB RAM, 250 GB 5400 rpm SATA HDD
11,6 inç Çapraz HD LED BrightView Geniş Ekran 1366 x 768
3 USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 jak Kulaklık/Mik birleşik jakı
Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
WEBCAM, Altec Lansing hoparlörler,
Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN
Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi, ümleşik WWAN modülü.
6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
Renk: Siyah Girdap

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim