Anlık Bildirim

Turkcell’den "Beyaz" BlackBerry Torch

Aynı anda hem dokunmatik ekrana hem de alışılmış BlackBerry klavyesine sahip olan BlackBerry Torch 9800, teknoloji tutkunlarının gönlünü şimdi de beyaz versiyonuyla çeliyor. Turkcell beyaz BlackBerry Torch’u bireysel abonelerine 89 TL’den, kurumsal abonelerine 75 TL’den başlayan fiyatlar ve çok cazip ek avantajlarla sunuyor.


Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, BlackBerry® Torch™ 9800 akıllı telefonun beyaz versiyonunu müşterilerine sunuyor. Dokunmatik ekran deneyimini, kolay kullanımlı QWERTY klavyeyle birleştiren beyaz BlackBerryTorch 9800, Turkcell’in bireysel müşterilerine 89 TL’den, kurumsal müşterilerine 75 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Beyaz BlackBerry Torch’un şıklığı, ister kadın, ister erkek; tüm kullanıcılarının tarzını öne çıkaran bir zerafet taşıyor.


Beyaz BlackBerry Torch 9800 kontratlı kurgularını tercih eden Turkcell’liler aynı zamanda 4GB’lık Mega internet paketinden yararlanıyor ve buna ek olarak hafta sonları tüm Turkcell’lilerle aylık 64 saat konuşma ve 1000 SMS elde ediyor. Dileyenler Beyaz BlackBerry Torch'a 10-28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan ''Worldcard'a özel peşin fiyatına 10 taksit ve 50 TL değerinde Worldpuan hediye'' kampanyasından faydalanarak da sahip olabiliyor.

Yeni beyaz BlackBerry Torch, yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekrana, son derece hassas bir optik hareket tuşuna ve BlackBerry’nin kayarak açılan, tuşları ışıklandırmalı, QWERTY klavyesine sahip.


Dünyanın dört bir yanındaki 3G (UMTS/HSDPA) şebekelerini destekleyen cihaz, son nesil Wi-Fi® özelliğinin yanı sıra lokasyon bazlı uygulamalar ve coğrafi etiketleme için kendi GPS donanımına sahip. 5 megapiksellik kamerası sürekli otomatik netlik ayarı, sarsıntı etkisini önleme, çeşitli sahne ayarları ve yakınlaştırma özellikleriyle olağanüstü fotoğraflar çekmenin yanında video kaydı da yapabiliyor. 8 GB’lık medya depolama kapasitesine sahip olan cihaz, ihtiyaç duyulduğunda microSD/SDHD hafıza kartlarına uygun kart yuvası sayesinde toplam 36 GB’lık kapasiteye yükseltilebiliyor.


BlackBerry 6, güçlendirilmiş mesajlaşma yeteneğiyle sosyal iletişim ağlarının ve RSS yayınlarının yönetimini kolaylaştırırken BBM™ (BlackBerry® Messenger), Facebook®, Twitter™, MySpace™ ve çeşitli anında mesajlaşma uygulamalarına da erişim sağlıyor. Zenginleştirilmiş multimedya deneyimi sunan BlackBerry 6, YouTube’a özel bir uygulama da içeriyor. Ayrıca arama özelliği sayesinde kullanıcılar akıllı telefon üzerinde daha etkin biçimde içerik araması sağlıyor.


Aylık 4GB Mega Internet ve haftasonları Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma faydası içeren BlackBerry Torch 9800 Bireysel Müşteriler için Teklifler :

Teklif  süresi

Aylık ödenecek taksit tutarı ( KDV ve ÖİV Dahil)

24 ay

89 TL

12 ay

144 TL

 

Aylık 4GB Mega Internet ve haftasonları Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma faydası içeren BlackBerry Torch 9800 Kurumsal Müşteriler için Teklifler :


Teklif  süresi
Aylık ödenecek taksit tutarı ( KDV ve ÖİV Dahil)

  12 ay

144TL

  24 ay

89TL

Kurumsala Özel  15 Aylık  “Esnek Kontratlı” Teklif *

115 TL

Kurumsala Özel  30 Aylık “Esnek Kontratlı” Teklif *

75 TL

 

BlackBerry Torch 9800  akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi için www.turkcell.com.tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim