Anlık Bildirim

Ubuntu'nun ön izleme sürümüyle çalışacak cihaz sayısı artıyor

Ubuntu'nun ön izleme sürümüyle çalışacak cihaz sayısı artıyor
Canonical'in mobil cihazlar için geliştirdiği Ubuntu'nun geliştiriciler için yayınladığı ön izleme sürümünün halihazırda Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 üzerinde çalışabiliyor. Canonical cephesinden gelen son haberler ise, ön izleme sürümünün çalışacağı cihazlara yeni cihazların ekleneceği yönünde.

Konuyla ilgili olarak gelen son telefon ve tablet listesine baktığımızda Ubuntu'nun ön izleme sürümünün Samsung, Sony, Motorola, LG, Asus, HTC ve Huawei gibi üreticilerin cihazlarında çalışacağı belirtiliyor. Birçok popüler Android cihazda çalışacak olan Ubuntu'nun ön izleme sürümünün bu cihazlar için ne zaman yayınlanacağı konusunda ise, henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Geliştiricilerin Ubuntu'nun ön izleme sürümünü deneyerek uygulamalarını çalıştırabilecekleri cihazların listesi şu şekilde:
Asus Transformer Infinity, Asus Transformer Pad TF300T, Galaxy Tab 2 10.1 Wifi, Huawei Ascend G300, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S (GT-I9000/GT-I9003), Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Sony Xperia S, Sony Xperia T, Dell Streak 7, HTC One X, HTC One X+, HTC One XL, Kindle Fire(1. ve 2. jenarasyon), Kindle Fire HD 7", Kindle Fire HD 8.9", LG Optimus 4x HD, Motorola Droid 3, Motorola Droid 4, Motorola Droid Bionic, Motorola Droid RAZR, Motorola XOOM, Nexus S ve Nexus One.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1111 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, ubuntu ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim