Anlık Bildirim

Vuzix, kendinden kulaklıklı IWear 720 sanal gerçeklik başlığını tanıttı

Vuzix, kendinden kulaklıklı IWear 720 sanal gerçeklik başlığını tanıttı
Yeni nesil giyilebilir cihazlar üzerinde çalışma gösteren firmalardan Vuzix, gövdesinde kulaklık taşıyan yeni sanal gerçeklik başlığı IWear 720'yi GDC 2015 fuarı kapsamında resmi olarak duyurdu.
Sunduğu sanal gerçeklik deneyimini dahili kulaklıklarıyla işitsel seviyede de destekleyen Vuzix IWear 720, taşıdığı 720 piksel çözünürlüğündeki iki adet HD ekranı ve nano optikleriyle kişilerin gözleri önüne 130-inç büyüklüğünde bir görüntü (57 derece görüntü açısı, 24-bit renk ve 60Hz tenileme hızı) getirebiliyor. İki boyut yanında üç boyutlu görüntülere de destek veren sanal gerçeklik başlığı, masaüstü / dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, Blu-Ray oynatıcılar ve akıllı telefonlar ile kullanılabilirken, dahili bataryasından güç alan kablosuz yapısıyla mobil hayata da ayak uydurabiliyor.
Temel amacı sanal gerçeklik olmasına rağmen harici olarak satın alınabilen 3D kameralarıyla arttırılmış gerçeklik alanına da giriş yapan Vuzix IWear 720, Nvidia'nın tüm detaylarına burada yer verdiğimiz Shield isimli gelişmiş tablet modeliyle de aktif olarak kullanılabiliyor. Kulaklık tarafında 40mm sürücüler kullanarak 100 db/mW hassasiyet, 5-25,000 Hz frekans aralığı ve 1 kHz'de 40 ohm empedans değeri gibi teknik detaylarla gelen başlık, 3 eksenli jiroskop, ivme ölçer ve manyetik sensörleriyle kafa hareketlerini oldukça seri şekilde algılayarak oyunlara yansıtabiliyor. Şarj işlemleri içinse microUSB portunu sunan IWear 720, genel tasarım çizgisiyle de geleceği yansıtıyor. 
Vuzix'in yeni sanal gerçeklik başlığı IWear 720'ın resmi satış fiyatı ve tarihi hakkında açıklanmış bir bilgi henüz bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim