Anlık Bildirim

Nvidia Shield Tablet basın görselleri ve fiyatı internete sızdırıldı



Nvidia Shield Tablet basın görselleri ve fiyatı internete sızdırıldı

Evleaks tarafından kısa süre önce ilk görseli internete sızdırılan Nvidia Shield Tablet modelinin basın görselleri ve fiyatlandırması da ortaya çıktı. Model beraberinde bir kontrolcü de getiriyor. 

Artık piyasaya çıkmaya hazır olduğu anlaşılan Nvidia Shield Tablet, önceki nesil gibi Nvidia'nın en yeni mobil yongaseti yani Tegra K1'den gücünü alacak. Ancak bu yongaseti Cortex-A15 tabanlı Logan versiyonu mu yoksa özelleştirilmiş çift çekirdekli Denver versiyonu mu henüz açıklığa kavuşmadı.

Nvidia Shield Tablet modelinde 8 inçlik Full HD IPS ekran yer alıyor. 2GB RAM ile sistem desteklenirken, ön ve arkada 5MP çözünürlükte kameralar mevcut. Cihaz 4K içeriklerin oynatılmasına imkan tanıyor. 
Modelin WiFi versiyonu 16GB depolama kapasitesine sahipken, LTE versiyonu ise 32GB kapasite ile gelecek. Kapasite microSD kartlarla 128GB daha artırılabiliyor. 

Nvidia Shield Tablet aslında Note 7 tablet modelinin tasarımını miras almış. Ayrıca ekran kalemi de daha gelişmiş bir şekilde modeldeki yerini alıyor. 

Shield kontrolcüsü ise WiFi üzerinden tablete bağlanıyor ve gecikme sürelerini en aza indiriyor. Kontrolcünün bir mikrofon ve kulaklık girişi taşıdığı görülürken, tasarım da Shield el konsoluna oldukça benziyor. Shield kontrolcüsünün sadece Nvidia ürünleri ile kullanılacağı tahmin ediliyor. 

Nvidia 16GB kapasiteli tablet versiyonu için 299$, 32GB kapasiteli tablet versiyonu için 399$, Shield kontrolcüsü için ise 59$ fiyat etiketi belirlemiş. Ürünlerin paket halinde de satılabileceği belirtiliyor. Şimdilik kesin bir çıkış tarihi verilmemiş.  
 
Nvidia Shield Tablet basın görselleri ve fiyatı internete sızdırıldı

 
Nvidia Shield Tablet basın görselleri ve fiyatı internete sızdırıldı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1837 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, nvidia ve nvidia shield tablet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim