Anlık Bildirim

Windows Phone Mango hakkında yeni özellikler gün yüzüne çıktı


Windows Phone 7 platformuna iddialı özellikler kazandıracak olan Mango güncellemesi için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.
Yaklaşık 500 civarı yenilik getiren güncellemede hızlı çoklu görev özelliği, HTML 5 destekli IE9 mobil sürümü, Facebook ve Windows Live Messenger'ı aynı pencerede kullanabilme, daha gelişmiş kamera fonksiyonları, SkyDrive, Office 365, Xbox Live ve Skype entegrasyonu şimdiye kadar bildirilen özelliklerden bazılarıydı.
Mango güncellemesinin test yapısı üzerindeki incelemeler devam ettikçe yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bunlardan en önemlisi tarayıcı içi online müzik dinleme özelliği. Bu sayede tarayıcı kapatılmadan farklı işlemler yapılsa veya ekran kilitlense bile müzik çalmaya devam ediyor. Kilit ekranında beliren oynat/devam butonu ile de kontrol sağlanabiliyor. Bu özellik gelişmiş HTML 5 desteğinden faydalanıyor. 
Ayrıca Xbox Live sesli sohbet, partiler, multiplayer desteği, Live içeriğinin ekranda görüntülenmesi için daha gelişmiş Office 365 entegrasyonu ve Facebook arkadaşları ile telefon rehberi eşleşmesi ortaya çıkan diğer özellikler.
Windows Phone Mango güncellemesi sonbahar aylarında iOS 5 ve Android Ice Cream Sandwich ile büyük bir rekabete girmeye hazırlanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2340 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim