Anlık Bildirim

Aerocool'un 40cm fanlı yeni performans kasası T-Gun Pro Türkiye'de

Aerocool'un 40cm fanlı yeni performans kasası T-Gun Pro Türkiye'de

Tasarım odaklı fonksiyonel kasalarıyla öne çıkan Aerocool'un T-Gun Pro isimli yeni modeli ülkemizde kullanıma sunuluyor. Bir döneme damga vuran Top Gun filminden ilham alınarak hazırlanan yeni kasa 40cm'lik devasa yan panel fanı ve özel fan kontrolcüsü ile dikkat çekiyor. Piyano Siyahı ön paneli ve kokpit göstergesi şeklinde tasarlanmış fan kontrolcüsüyle de merak uyandıran T-Gun Pro ile Aerocool iddialı olmayı hedefliyor.

460 x 210 x 490 mm boyutlarında olan T-Gun Pro, standart Midi-Tower kasalardan daha geniş (21cm) ve daha yüksek (46cm) bir yapıya sahip. 12dBA seviyesinde gürültü yaratan ve maksimum 250CFM hava akışı sağlayan 40cm'lik dünyanın en büyük yan panel fanıyla donatılan Aerocool'un yeni kasası ayrılabilir ve şok emici özellikli 5'li HDD kafesi, toplam 7 adet sabit diske ev sahipliği yapabiliyor.

Aerocool'un 40cm fanlı yeni performans kasası T-Gun Pro Türkiye'de

Top Gun" formunda tasarlanmış LED ışıklandırmaya sahip dokunmatik tuşlar ve kokpit göstergesi benzeri fan kontrolcü/ısı izleyici LCD ekranı ile merak uyandıran kasanın fan kontrolcüsü, fan devirlerini ısı sensörlerinden okunan ısıya göre otomatik olarak arttırabiliyor. Üzerinde 2x fanın devrini, 2 ayrı noktadaki ısıyı ve HDD çalışmasını izleyebileceğiniz ekranın alt kısımda yüksek ısı durumunda sesle ve ışıkla uyaran alarm bölmesi bulunuyor.

AeroCool T-Gun Pro, tümüyle yuvarlatılmış kenarlara sahip kalın (0.8mm) çelik malzemesi ve tümüyle vidasız olarak monte edilebilen 5.25" ve 3.5" yuvaların yanısıra vidasız yapıda PCI slotlarını da üzerinde barındırıyor. Parmak vida ve klips ile kolaylıkla çıkarılabilen 5'li HDD kafesinde bulunan titreşim emici lastikler ile sabit disklerin daha sessiz çalışması hedeflenirken harici diskler için e-SATA portu da kasa bulunuyor.

Aerocool'un 40cm fanlı yeni performans kasası T-Gun Pro Türkiye'de

Üst panelinde USB, ses ve e-SATA çıkışları bulunan Aerocool T-Gun Pro tüm 5.25" ve 3.5" sürücüler için aletsiz montaj imkanı sağlıyor ve toplamda 4 x 5.25", 1x3.5"(dış), 1x3.5"(iç), 5xHDD sürücü kullanımına da olanak tanıyor. Tasarım ögeleriyle farklılaşan ve 40cm'lik fan gibi ekstra özellikleriyle öne çıkan Aerocool T-Gun Pro, ülkemizde 145$'lık etiket fiyatı üzerinden kullanıma sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim