Anlık Bildirim

Altcoin İçin Büyük Çöküş Uyarısı! Balinalar Bu Projelere Yöneldi

Kripto hizmet sağlayıcısı Matrixport, yayımladığı yeni bir raporda altcoinler için çöküş uyarısında bulundu                                                         

Altcoin İçin Büyük Çöküş Uyarısı! Balinalar Bu Projelere Yöneldi Tam Boyutta Gör

Kripto hizmet sağlayıcısı Matrixport, yayımladığı yeni bir raporda altcoinler için çöküş uyarısında bulundu.

Çöken kripto para borsası FTX’in elindeki kripto varlıkların tasfiyesi ile ilgili kararın 13 Eylül’de verilmesi beklenirken Matrixport, FTX’in en az 3,4 milyar dolar değerindeki kripto varlıklarının satılmasının muhtemel olduğunu söyledi. FTX’in kullanıcılarına token yerine itibari para birimi iadesi yapacağı ihtimaline değinen hizmet sağlayıcısı, bunun yılın geri kalanı için altcoinler açısından sıkıntı yaratacağını belirtti.

Matrixport raporunda, kripto varlıkların satışı konusunda FTX’in tek büyük satıcı olmadığını, risk sermayesi fonlarının da yatırımcılarına para iadesi konusunda baskı yaşadığını ifade etti.

13 Eylül tarihli mahkeme kararına saatler kala FTX’in varlıkları arasındaki en büyük paya sahip olan Solana düşüşünü sürdürüyor. Solana’nın yanı sıra risk sermayesi yatırımcılarının elinde bulunan ve 17 Eylül’de kilidi açılacak olan ApeCoin de zorlu günler yaşıyor. 17 Ağustos’ta yüzde 4,2 ApeCoin’in kilidinin açılmasının ardından APE fiyatlarının yüzde 24 düştüğü biliniyor. Analistler, ApeCoin fiyatlarının düşmeye devam edeceği yorumunda bulunuyor.

Raporda 20 Ekim için planlanan bir diğer önemli token kilidi açılması işleminde Axie Infinity’ye değiniliyor. Verilere göre 22 Temmuz’daki kilit açılması işleminden bu yana AXS coin’in yüzde 32 oranında düştüğü belirtiliyor.

FTX borsasının kripto varlıklarının tasfiyesi kararı ve Matrixport raporu, ilgili altcoin yatırımcılarının alternatif projelere kaymasına yol açıyor.

Kripto balinaları da dahil olmak üzere pek çok yatırımcı, kısa vadeli gelir elde etme imkanı sunan ön satış coinlerine yöneliyor.

Yatırımcıların dikkatini çeken projeler arasında yapay zeka destekli fiyat tahmini platformu yPredict ve Bitcoin alternatifi Bitcoin BSC token bulunuyor.

Yapay Zeka Destekli Fiyat Tahmini Platformu yPredict

ChatGPT’nin milyonlarca kullanıcıya ulaşarak yapay zeka teknolojisini gündeme taşımasından bu yana kripto topluluğu da yeni teknolojilere daha fazla ilgi gösteriyor.

İnsan hatasını ortadan kaldırmak ve yapay zekayı kriptoya entegre etmek amacıyla yola çıkan yPredict projesi, ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan yPredict token satın alma imkanı sunuyor.

Yatırımcıların fiyat tahmini ve trading planlaması için gerek duyabileceği her türlü analiz ve sinyali içermesi planlanan yPredict platformu, analistleri, programcıları ve borsa uzmanlarını hedefliyor.

yPredict platformuna güç veren ve premium özelliklere erişim imkanı sunan YPRED token ön satışı, yapay zeka ile ilgilenen yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

yPredict platformunda farklı katmanlar olması planlanıyor. Her bir katmandaki özellikleri açmak için kullanıcıların YPRED token sahibi olması gerekiyor. Kullanıcılar ayrıca devreye alınacak olan staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. YPRED tokenlerin stake edilmesi halinde kullanıcıların aylık ödüller ile teşvik edileceği söyleniyor.

Mevcut fiyatıyla 0,1 dolardan satışa sunulan yPredict tokenin listeleme fiyatının 0,12 dolar olması planlanıyor. YPRED token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor.

Bitcoin Yaşam Döngüsünü Yeniden Yaşatmayı Hedefleyen Bitcoin BSC

CoinGecko verilerine göre lider kripto para birimi Bitcoin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 26 bin 203 dolardan işlem görüyor. Bu miktar her ne kadar BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinin çok altında olsa da pek çok yatırımcı tarafından hala pahalı bulunuyor.

BTC’nin başarısını takdir eden ancak BTC satın alacak gücü olmayan yatırımcılar, kendilerine sunulan alternatif bir coine yöneliyor.

Düzenlenen ön satış etkinliği ile gelecekteki BTC olması umulan Bitcoin BSC token satın alan yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

Bitcoin BSC token, tıpkı Bitcoin’in Nisan 2011 tarihinde olduğu gibi 0,99 dolardan satılıyor. Proje ekibi çoğu ön satış etkinliğinin aksine aşamalı bir fiyat artışı politikası yürütmüyor. Bitcoin BSC token, ilk hedef olan 3 milyon 960 bin dolar toplanana kadar 0,99 dolar sabit fiyatla satın alınabiliyor.

Yeni başlayan ön satış etkinliğinde toplanan fonların daha şimdiden 1,5 milyon seviyesine merdiven dayamış olması dikkat çekiyor.

Proje ekibinin staking mekanizmasını devreye alma konusunda zaman harcamamış olması da gözden kaçmıyor. Ön satışın başlamasıyla birlikte çok geçmeden kullanıcılara sunulan staking mekanizmasında şu ana kadar stake edilen token miktarının 668 bin Bitcoin BSC’yi geçtiği görülüyor.

Proje ekibi BTCBSC token arzının yüzde 69’una denk gelen 14 milyon 455 bin tokenin, her 10 dakikada bir staking havuzu katılımcılarını ödüllendirmek için kullanılacağını da ekliyor.

Bitcoin’in yaşam döngüsünü tekrarlamayı hedefleyen ancak BTC’den ders çıkarmayı ihmal etmeyen bir ekip tarafından geliştirilen token, daha verimli olan Binance Akıllı Zincir üzerinde inşa ediliyor. Bitcoin BSC token ayrıca BTC’nin aksine iş kanıtı mekanizmasını da kullanmıyor. Hisse kanıtı’nı kullanan Bitcoin BSC token’de bu sayede işlemlerin onaylanması için çok daha az çaba sarf ediliyor.

Bitcoin’in 12 yıl önceki fiyatından satışa sunulan Bitcoin BSC token, BNB, USDT veya ETH kullanılarak satın alınabiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim