Anlık Bildirim

AMD işlemcili Dedicated Server'lar Türkiye'de !!!

Türkiye'de ilk defa Amd tabanlı dedicated server hizmeti veren Sponsorumuz Vargonen'in Premier Partner'ı olduğu Myranet İletişim A.Ş bu hizmeti sağlayan kuruluş. Sizinde bildiğiniz gibi sayfamızın bugünlere gelmesinde önemli katkılarda bulunan Vargonen'i Donanimhaber.com'un en eski dostlarından olarak sayabiliriz.

İlk defa olarak AMD tabanlı sunucuların hizmete sokulması ve kullanıcılara sunması Türkiye'de bir ilk. Bildiğiniz gibi Amd sunucu piyasasında ucuz ve güvenilir olarak tanınmakta ama Intel'in imajı sayesinde pazara şimdiye kadar pek girememişti.

Belkide yakında kendilerinden 64-bit desteği olan Opteron tabanlı sunucular bile bekliyebiliriz belli mi olur ?

Yüksek meblağlar ödeyen firmanızın kaderini bizi de başarıyla yıllardır barındırmış olan Myranet ile artık değiştirebilirsiniz. Bu sayede hem paranız cebinizde kalır hem de Myranet ile yüzünüzü güldüren bir hizmet alabilirsiniz.

Bu yüzden fiyatlarını incelelemenizde fayda var. Çünkü kendileri kesintisiz, kaliteli hizmet vermede rakip tanımayan bir kuruluş olarak bilinmekteler. Data Center'ları hızla gelişen ve büyüyen bir alt yapıya sahip isteklerinize anında cevap verecek şekilde yapılanmış. Kesintisiz elektirik, personel desteği her zaman sürmekte.

Ayda 125$'dan başlayan fiyatlar ile bugünden 128 kbit sabit hatlı bir sunucuya sahip olabilirsiniz bu kendi işinizi kurmakla eşdeğer zira sunucular üzerinden hosting satışından tutun e-ticaret'e adım atmaya kadar bir çok şey gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer sadece hat istiyorsanız fiyat 95$'a kadar düşmekte bu nerdeyse paylaşımlı hosting hizmeti veren bir çok firma ile aynı fiyat. Diğer ilginç seçenekler arasında çift işlemcil Athlon MP 3000+ içeren 256 kbit hat kapasiteli bir sistemi 325$'dan alabilmeniz mümkün yada Athlon 2400+ işlemcili bir sistem aylık 145$'dan veriliyor.

Bu yüzden tüm sunucu kiralaması yapan yada yüksek meblağlar ödeyen kullanıcılarımızın bir daha düşünmesinde fayda var.

Eğer donanimhaber onlara güveniyorsa sizde güvenebilirsiniz ve tasaruf yapabilir hatta işinize göre para bile kazanabilirsiniz.

Web sitelerine ulaşmak için http://www.myranet.net adresine tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim