Anlık Bildirim

AMD, Masaüstü İşlemci Yelpazesini Yeni Altı Çekirdekli İşlemcilerle Genişletiyor

Bilgisayar alımınızı ertelemenin bahanesi kalmadı.

AMD bugün yaptığı bir açıklamada, işlemci serilerine yeni modellerin eklendiğini duyurarak PC featuring AMD VISION teknolojisine sahip yeni bilgisayarların sunduğu görsel deneyimi yaşamak için bir neden daha yarattı.  Bu yeni işlemciler, çarpıcı, yüksek çözünürlüklü videolar ve üçboyutlu görselleri çoğul göreve uygun performansla birleştiren yeni bilgisayarların kurulması için ödüllü AMD 8 serisi yonga seti ve ATI Radeon? HD 5000 serisi ekran kartlarının yanında yerini alıyor.

AMD Phenom? II X6 1075 işlemci, amiral gemisi sayılan 1090T modelinin hemen altında yer alıyor ve Turbo CORE hızlandırma teknolojisi ve altı çekirdek performansı gibi üstün özellikleri 250 doların altında bir fiyatla sunuyor.

AMD Phenom? II X2 560 Black Edition işlemci ise, daha fazla performans veya daha düşük enerji tüketimi için işlemcilerini ayarlamak isteyen bilgisayar tutkunlarına ekonomik bir çözüm getiriyor.

Yüksek çözünürlüklü içerik ve cihazların sayısı durmak bilmeden artmayı sürdürürken, VISION teknolojisine sahip bilgisayarların kullanışlılığı, tüketicilere video eğlence için interneti kullanmak, videolar ve fotoğraflarla kalıcı anılar hazırlamak, grafik açısından en ağır bilgisayar oyunlarını oynamak ve çoğul görev performansını arttırmak gibi pek çok imkan sunuyor.

Çok çekirdekli işlemcili, farklı platform seçenekleri bulunan, yüksek çözünürlüklü video ve üçboyutlu grafikler gösterebilen bir bilgisayara terfi etmek isteyen herkes, AMD VISION teknolojisine sahip bilgisayarların farkını görecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim