Anlık Bildirim

Amd Mobil Athlon 4 1500+ Duyruldu

Amd böylece monil işlemci serisindede yeni isimlendirme sistemine geçmiş oldu. Amd'nin yeni işlemcisi 525$'a satılırken 1.3 Ghz çalışma frekansına sahip.

Garip olan AMD'nin geçen yıl notebook dünyasının %50'lik pazarını hedeflemiş olması. Daha fazla güç harcayan işlemciler ve noteboklar için üretilmiş özel bir işlemci paketlemesinden eksik olunca birde Intel'in müthiş fiyat düşüşleri eklenince AMD notebook dünyasına istediğinden çok daha kötü ibr başlangıç yaptı. Amd bir sonraki mobil Mobil Thoroughbred (Athlon 0.13), Mobil Appaloosa (Duron 0.13) vaktine kadar çok da başarılı olacağa benzemiyor. Zira anca bu işlemciler ile düşük enerji tüketimine gidebilecek ve mPGA Socket 563 (Micro Pin Grid Array) adlı yeni ufak paketlemeye geçebilecek.

Aynı zamanlarda ki bu içinde bulunduğumuz çeyrekte olacak. Karşısında rakip olarak Intel'in Pentium 4-M işlemcileri olacak. Yani Intel bir yandan Pentium III-M'e göre enerji tüketimini arttırırken AMD düşürecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim