Uygulama ile Aç

iOS 17 alacak telefonlar belli oldu! Hangi telefonlara güncelleme gelecek?

Abone Ol

Apple, iOS 17 güncellemesi alacak iPhone modellerini açıkladı. Hangi telefonlara güncelleme gelecek diye merak edenler için iOS 17 destekleyen cihazlar burada!

iPhone'ların yeni işletim sistemi iOS 17, beraberinde getirdiği çeşitli yeniliklerle birlikte duyuruldu. Apple, tanıtımın hemen ardından ise iOS 17 güncellemesi alacak telefon modellerini açıkladı. Peki hangi cihazlara güncelleme gelecek? İşte desteklenen iPhone modelleri ve iOS 17 ne zaman çıkacak sorunun yanıtı:

iOS 17 alacak cihazlar 📱

iOS 17 güncellemesi, iPhone Xs ve daha yeni iPhone modellerine yüklenebillecek. iOS 17 alacak telefonlar listesi ise şöyle 🔽

iOS 17 ile birlikte iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın güncelleme desteği sona erdi. Yani bu cihazlar güvenlik ve optimizasyon iyileştirmeleri haricinde artık güncelleme almayacak. iPhone 15 modelleri ise doğrudan kutu içerisinden iOS 17 yüklü bir şekilde çıkacak.

Ayrıca bkz.

iOS 17 Dev Beta çıktı: iOS 17 Developer Beta nasıl yüklenir?

iOS 17 ne zaman çıkacak 🤔

iOS 17'nin tanıtılmasıyla birlikte, iPhone kullanıcıları "iOS 17 ne zaman gelecek?" diye merak etmeye başladı. iOS 17 çıkış tarihi için Apple tarafından net bir tarih belirtilmese de güncellemelerin eylül ayının ikinci haftasında kullanıma sunulması bekleniyor.

Bununla birlikte iOS 17 developer beta sürümü de kullanıma sunulmuş durumda. Apple geliştirici hesabı olan kullanıcılar, yeni işletim sistemlerini test edip deneyimlemeye başlayabilir. Halka açık beta sürümünün ise temmuz ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
33 Yorumun Tamamını Gör