Uygulama ile Aç

iPad kullanıcılarının beklediği güncelleme iPadOS 16.2 yayınlandı: İşte yenilikler

Abone Ol

Apple, iPadOS 16.2 güncellemesini verdi. Yeni sürüm, birtakım iyileştirmelerin yanı sıra iPad’e gelmesi beklenen yeni özellikleri de içeriyor. İşte gelen yenilikler ve güncelleme alan cihazlar:

Apple, iOS 16.2 ile birlikte iPadOS 16.2 güncellemesini yayınladı. Yeni iPadOS sürümü, birtakım iyileştirmelerin yanı sıra iPad’e gelmesi beklenen yeni özellikleri de içeriyor. İşte gelen yenilikler ve güncelleme alan cihazlar:

Ayrıca bkz.

iOS 16 kullanım oranı ortaya çıktı

iOS 16.2 güncellemesi ile birlikte iPad kullanıcıları için iPadOS 16.2 yayınlandı. Yeni iPadOS sürümü, iOS 16.2 gibi Apple’ın notlar ve ortak projeler için yeni Freeform uygulaması, Home uygulaması için yeni güvenilir mimari, Apple Müzik aboneleri için karaoke deneyimi yaşatan Apple Music Sing ile geliyor.

iPadOS 16.2 ile gelen en büyük yeniliklerden biri, harici ekran desteği. Sahne Yöneticisi (Stage Manager) artık harici ekranı destekliyor. Bu, kullanıcıların ikincil ekran olarak kullanmak üzere iPad’lerine harici bir ekran bağlayabilecekleri anlamına geliyor. Ancak Apple, bu özelliği M1 çipli ve daha yeni işlemcili iPad’lerle sınırlıyor. Yeni iPadOS 16 sürümüyle gelen bir diğer yenilik, izleme bildirimleri. Bu, iPad’in AirTag ile izlenip izlenmediğinizi gösterebileceği anlamına geliyor. Bu uyarı iPhone’da mevcuttu, şimdi iPad’lerde.

iPadOS 16.2 ile gelen yenilikler

iPadOS 16.2 alan cihazlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör