Uygulama ile Aç

iPadOS 17 yenilik getirecek mi? İşte sızdırılan iPadOS 17 özellikleri

Abone Ol

Apple, WWDC 2023 etkinliğinde iOS 17 ile birlikte iPadOS 17 güncellemesini de tanıtacak. Peki, iPadOS 17 yenilik sunacak mı? iPadOS 17 özellikleri sızdırıldı.

iPadOS 17 güncellemesinin iPad’lere bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getirmesi bekleniyor. Söylentiler, yeni iPadOS sürümünün Sahne Yöneticisi’nde iyileştirmeler, Kilit Ekranı widgetları ve özelleştirme getireceğini öne sürüyor. iPadOS ile gelecek yenilikler listesine bir bakalım.

Ayrıca bkz.

Birinci nesil iPad Pro için güncelleme desteği bitiyor

Beklenen iPadOS yenilikleri

Stage Manager, iPadOS 17 için en büyük odak noktalardan biri olacak. Apple, çoklu görev arayüzünü iPadOS 16 ile getirmişti. Bu özellik, ileri seviye iPad kullanıcılarının bazıları tarafından beğenildi bazıları tarafından da beğenilmedi. Apple’ın iPadOS 17 ile Stage Manager’ın temel işlevini bozmadan geliştirmeler yapacağı söyleniyor. Twitter’da ortaya çıkan iPadOS 17 özellikleri şu şekilde:

Apple’ın bu yıl veya 2024 başında çıkacak daha büyük ekranlı iPad için özel bir iPadOS 17 sürümü bile hazırladığı söyleniyor. Bu özel sürüm, iki adet 6K çözünürlüğünde ekranı 60Hz’de çalıştırma desteği getirecek. Son olarak, iPhone’daki kilit ekranı özelleştirmesi olduğu gibi iPad’lere gelecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör