Anlık Bildirim

Apple, iOS 18 ile yeni Parolalar uygulamasını sundu

Apple, WWDC24'te iOS 18 ile gelen bazı özelliklerden bahsetmedi. Bunlardan birisi de; Passwords uygulaması. WiFi parolaları, doğrulama kodları, güvenlik ipuçları ve fazlası artık ayrı bir uygulamada.
apple passwords uygulaması Tam Boyutta Gör
iOS 18, iPadOS 18 ve macOS Sequoia, Apple cihazlarda parola yönetimini her zamankinden daha kolay hale getiren yeni Passwords uygulamasıyla geliyor. Peki, Apple Parolalar uygulaması neler sunuyor?

Parola yönetimi için yeni iOS 18 uygulaması

ios 18 parolalar uygulaması yeni Tam Boyutta Gör
Parolalar uygulaması, şu anda yalnızca Ayarlar’daki bir menüden erişilebilen iCloud Anahtar Zinciri’nin yerini aldı. Artık şifrelere çok daha hızlı erişilebiliyor. Tabii ki yalnızca parolalar değil, geçiş anahtarları (passkeys), kodlar, WiFi şifreleri ve güvenlik bildirimlerine ulaşılabiliyor ve bunların hepsi kategorize edilmiş. Dilerseniz parolalar ve geçiş anahtarlarını güvenilir olarak belirlediğiniz bir kişiyle paylaşabiliyorsunuz.

Yeni Passwords uygulaması, yalnızca iOS 18 yüklü iPhone’larda değil, aynı zamanda iPadOS 18, macOS Sequoia ve visionOS 2’de de mevcut. Ayrıca Windows için iCloud uygulamasıyla da senkronize çalışıyor.

iOS 18 ile gelen yenilikleri denemek isteyenler için iOS 18 developer beta sürümün yayınlandığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim