Anlık Bildirim

Apple ilk AR/VR başlığını 2022'de piyasaya sürmeyi planlıyor

Apple'ın bir sonraki iddialı ürünü AR/VR başlığı olacak gibi görünüyor. Şirketin gelecek yıl sahneye çıkarmayı planladığı cihaz yüksek fiyat etiketiyle satılacak.

Apple ilk AR/VR başlığını 2022'de piyasaya sürmeyi planlıyor Tam Boyutta Gör

Bloomberg editörü Mark Gurman, Apple'ın ilk AR/VR başlığı hakkında bazı ayrıntılar paylaştı. Basına yansıyan detaylara bakılırsa şirketin bir sonraki iddialı ürünü karma gerçeklik başlığı olabilir.

Gurman'a göre Apple, cihazı 2022'de piyasaya sürmeyi planlıyor. Hatırlayacağınız üzere TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo da benzer yönde bir bilgi vermişti. Yani iki kaynağın söyledikleri birbiriyle örtüşüyor.

Pahalı olacak

Mark Gurman cihazın nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği konusunda net bir bilgi vermedi ancak pahalı olacağını söyledi. Muhtemelen daha önce de gündeme gelen 2.000 ila 3.000 dolar arasında bir fiyattan bahsediyoruz.

Apple'ın ilk başlığı hem artırılmış gerçeklik hem de sanal gerçeklik deneyimi sunacak. Cihaz gelişmiş birçok sensör, 8K çözünürlüğünde ekranlar ve süper güçlü işlemcisiyle yüksek kaliteli sanal gerçeklik oyunlarının oynanmasına olanak sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim