Anlık Bildirim

Beats Studio Buds kulaklıklar LeBron James’in kulağında görüntülendi

Beats reklam yüzü basketbolcu LeBron James’in bir fotoğrafta Beats Studio Buds ile görüntülenmesi Apple’ın yakın zamanda resmi duyuruyu yapacağını gösteriyor.

Beats Studio Buds artık gün sayıyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın kendi AirPods markasını tam kablosuz kulaklık sınıfında olgunlaştırmasının ardından sıra Beats markasına geldi. Beats Studio Buds kısa süre sonra piyasaya sürülmüş olacak zira şimdiden denemelere başlamış. 

Beats Studio Buds neler sunuyor?

Beats Studio Buds markanın sportif çizgilerden uzaklaşarak son trend olan tasarıma yaklaştığı bir ürün olacak. Beats Studio Buds kulaklık modeli yekpare bir gövdeye sahip ve saplarından kurtulmuş. Dış kısımda B logosu göze çarpıyor. Muhafazası da kulaklığın rengine göre değişiyor. 

Beats markasının uzun soluklu reklam yüzü olan ünlü NBA oyuncusu LeBron James’in play off maçları öncesinde kameralara yakalanan bir görüntüsü iddiaları da doğruladı. Oyuncunun kulağındaki kulaklık tariflere birebir uyuyor.

Artık kullanılabilir bir aşamaya geldiği anlaşılan Beats Studio Buds için fazla vaktin kalmadığı da anlaşılıyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde bir basın açıklamasıyla resmiyete kavuşacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim