Anlık Bildirim

Bang & Olufsen yeni kablosuz kulaklığını duyurdu

Bang & Olufsen Beoplay EQ adlı tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve 6.5 saate kadar giden kullanım süresi ile pazarda kendisine pay arayacak.

Beoplay EQ duyuruldu Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık pazarında irili ufaklı sayısız firma boy gösterirken ses teknolojilerinin kadim markaları da zaman zaman kendilerini gösteriyor. Bang & Olufsen üst seviye yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. 

Beoplay EQ özellikleri ve fiyatı

Bang & Olufsen tarafından hazırlanan Beoplay EQ tam kablosuz kulaklık modeli sapsız bir tasarıma sahip. 6.88mm elektro dinamik ses sürücüleri üst seviye kalite sunan model Bluetooth 5.2 üzerinden bağlantı kuruyor. 

Her kulaklıkta 3 mikrofon yer alıyor ve ikisi aktif gürültü engelleme için kullanılıyor. Ayrıca dışarıdaki sesleri de içeri alabiliyor. Kulaklığın dış kısmı dokunmatik ve IP54 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı. 

Tek şarj ile 6.5 saate kadar kullanılabilen kulaklıkların kablosuz şarj uyumlu kılıfı 13 saat daha katkı yapabiliyor. Bang & Olufsen Beoplay EQ tam kablosuz kulaklık modeli 399 Avro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim