Anlık Bildirim

BFG, GeForce 9800GTX+ OC modelini kullanıma sunuyor

BFG, GeForce 9800GTX+ OC modelini kullanıma sunuyor

GeForce GTX 270 ve 290 modelleri merakla beklenen Nvidia'nın iş ortakları arasında adeta GeForce 9800GTX+ savaşı yaşanıyor. Resmi duyurusu Temmuz ayının sonunda gerçekleştirilen GeForce 9800GTX+ için son günlerde arka arkaya kullanıma sunulan özelleştirilmiş tasarıma sahip modeller ile rekabet yeniden hız kazanmaya başladı.

Dün haberini verdiğimiz Twintech firmasının Arctic Cooling soğutmalı GeForce 9800GTX+ modelinden sonra bir yeni haber de BFG'den geldi ve AGP uyumlu ekran kartlarını ücretsiz olarak PCIe kartlar ile değiştireceğişni açıklayan firma, detaylarıyla dikkat çeken ayrıca kullanlan soğutucusuyla ilgili referans modelden ayrılan yeni modelini duyurdu.

Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı G92b GPU'sunu kullanan ve 256-bit bellek veri yolu desteğiyle gelen kart 128x paralel işlem birimine sahip. Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen GeForce 9800GTX+ OC kod adlı modelin grafik işlemcisi 760MHz'de, paralel işlem birimleri 1890MHz'de ve bellekleri ise 2250MHz'de görev yapıyor.

512MB GDDR3 bellek ile donatılan yeni model, DirectX 10 ve 3 yollu SLI desteği de sunuyor. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen kart CUDA ve PhysX uyumluluğuna da sahip. Özel soğutucusu ile referans tasarıma göre daha serin çalıştığı belirtilen modelde çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor.

BFG'nin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen GeForce 9800GTX+ OC modeli için henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim