Anlık Bildirim

BFG su soğutmalı GeForce GTX 295 H2O modelini duyurdu

BFG su soğutmalı GeForce GTX 295 H2O modelini duyurdu

Nvidia'nın geçtiğimiz ayın hemen başında Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği 2009 fuarıda dünyanın en hızlı ekran kartı olarak lanse ettiği çift grafik işlemcili GeForce BGTX 295 için Zotac'dan sonra su soğutmalı versiyonu görünen bir diğer üretici de BFG oldu. Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları üreten ve ömür boyu garanti gibi ekstra hizmerler sunmasıyla tanınan firmanın yeni modeli standart saat hızlarıyla geliyor.

GeForce GTX 295 H20 olarak isimlendirilen yeni model, Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunun çiftini kullanıyor. 2x 448-bit bellek veri yolu desteği sunan ekran kartı ayrıca 480x paralel işlem birimin eve 1792MB GDDR3 bellek kapasitesine sahip. Grafik işlemcileri 576MHz, paralel işlem birimleri 1242MHz ve bellekleri 1998MHz'de görev yapan kart, Danger Den üretimi su soğutma bloğu kullanıyor.

Fanlı soğutma kullanan referans modele göre daha sessiz ve 44 dereceye varan oranda daha serin çalışacağı bildirilen yeni model, PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. DirectX 10 ve PCIe 2.0 spesifikasyonlarıyla uyumlu olan ayrıca CUDA ve PhysX teknolojilerine de destek veren kartın önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı ise henüz açıklanmadı.

BFG su soğutmalı GeForce GTX 295 H2O modelini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim