Anlık Bildirim

Bilkom Aqara'nın akıllı ev çözümlerini Türkiye'ye getiriyor

Lider teknoloji distribütörü Bilkom, akıllı ev sistemlerinin önde gelen oyuncularından Aqara ile işbirliğini duyurdu. Aqara'nın hayatı kolaylaştıran akıllı ev çözümleri Bilkom güvencesiyle Türkiye'de.
Bilkom Aqara'nın akıllı ev çözümlerini Türkiye'ye getiriyor Tam Boyutta Gör
En iyi teknolojiyi en ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturma vizyonuyla teknoloji alanında dünyanın önde gelen markalarını Türkiye'ye getiren Bilkom, akıllı ev sistemleri alanındaki yeni iş birliğiyle portföyünü genişletiyor. Aqara'nın son teknolojiye sahip yenilikçi ürünleri, Bilkom'un yaygın satış ağı aracılığıyla Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor.

Uzun ömürlü ve kullanımı kolay akıllı ev çözümleri sunan Aqara'nın geniş portföyünde; akıllı anahtarlar, prizler, kameralar ve görüntülü kapı zilleri, akıllı sensörler, termostatlar, perde ve panjur çözümleri, kapı kilitleri, evcil hayvan besleyicileri ve aydınlatma ürünleri yer alıyor. Şirketin şu anda dünya çapında 6 kıtada 7 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. 

Aqara ürünleri; Amazon Alexa, Apple Home, Google Home ve daha fazlası dahil olmak üzere başlıca akıllı ev platformlarını destekliyor. Aynı zamanda yeni IoT bağlantı standardı Matter'ı da destekleyen Aqara, akıllı ev teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyor.

Liderliğimizi Akıllı Ev Ürünleri Kategorisine de Taşımak İstiyoruz

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, son dönemde yeni marka işbirlikleri ile portföylerini genişlettiklerini belirterek, "Büyüyen akıllı ev sistemleri sektöründe Aqara gibi öncü ve yenilikçi bir marka ile yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bilkom olarak en iyi marka ve teknolojileri tüketicilerle buluşturmayı, bu marka ve ürünleri ulaşılabilir kılmayı önemsiyoruz. Bilkom'un akıllı telefon, tablet ve akıllı saat kategorilerindeki pazar liderliğini yeni bir kategori ile sürdürmek, Türkiye'nin dijital yaşam koçu olarak akıllı ev odağımızın önemli bir parçası ve bu alandaki varlığımızı daha da geliştirmek istiyoruz" dedi.

Bilkom Aqara'nın akıllı ev çözümlerini Türkiye'ye getiriyor Tam Boyutta Gör
Aqara Kurucusu ve CEO'su Eugene You ise açıklamasında; "Yapay zekanın gelişimi ve akıllı ev cihazları ve sistemleri arasındaki benzeri görülmemiş birlikte çalışabilirlik, akıllı evin geleceğini şekillendiriyor. Kusursuz, güvenli ve sezgisel bir akıllı ev deneyimi öngörüyoruz ve Türkiye'deki tüketicilere en yeni akıllı ev deneyimini sunmak için Bilkom ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Aqara’nın yenilikçi akıllı ev ürünleri artık Bilkom'un yaygın satış ağındaki hem online hem fiziksel satış noktalarında satışa sunuluyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim