Anlık Bildirim

Bir Ryzen masaüstü işlemcili dizüstü daha: OriginPC EON15-X

Uzun yıllardır gördüğümüz masaüstü Intel işlemcili notebook’ların ardından AMD’nin yongaları da taşınabilir formda karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Bir Ryzen masaüstü işlemcili dizüstü daha: OriginPC EON15-X Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız 16 çekirdek 32 izlekli Ryzen 9 3950X’i barındıran oyuncu dizüstüsünün ardından bir üretici daha masaüstü Ryzen işlemcili taşınabilir bilgisayarını duyurdu.

OriginPC’nin çözümü XMG’nin modelinden farklı olarak zaten 65 watt TDP’ye sahip Ryzen 9 3900’ü taşıyor. Ryzen 9 3900’ün duyurulduğu dönemde bazı donanım severlerin ısıl tasarım gücü nedeniyle aklından geçmiş olabilecek fikrin somut hale dönüşmesi heyecan verici.

Zira bazılarına göre yongaların gerek tüketim değeri gerekse de ısı üretim potansiyelleri nedeniyle böylesi bir dizüstü üretimi oldukça makul bir düşünceydi.

Bir Ryzen masaüstü işlemcili dizüstü daha: OriginPC EON15-X Tam Boyutta Gör

Ekran kartı tarafında RTX 2070’le gelen oyuncu dizüstüsü XMG’nin modelinde de olduğu gibi kullanıcının tercihine göre özelleştirilebiliyor. Ryzen 5 3600-RTX 2060 ikilisini tercih ettiğinizde 1550 dolara kadar düşürebilen fiyat Ryzen 9 3900, RTX 2070 ve 1 TB NVMe sürücülü konfigürasyonda 2570 dolara tırmanıyor. Son olarak ekran konusunda ise 144 Hz’lik yüksek tazeleme hızına sahip bir 15.6’’ panele yer verildiğini de ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim