Anlık Bildirim

Büyük operatörler micro SIM alımı yapıyor

Büyük operatörler micro SIM alımı yapıyor

Dünyanın önde gelen operatörlerinden O2 ve Orange, sim kartlarda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Hollandalı üretici Gemalto'a yakın isimler göre O2 ve Orange'ın çok sayıda 3FF (3 Form Faktor- micro) SIM sipariş etti.

T-Mobile ve lok8u'nun, lok8u'nun giyilebilir küresel konumlama cihazlarında kullanılacak olan micro SIM için anlaşma yaptığının açıklamasının arkasından 27 Ocak'da gün yüzüne çıkan iPad'in de mevcut SIM kartlar yerine micro SIM'leri destekleyeceği ortaya çıkmıştı. Hollandalı üretici Gemolta'nın Kuzey Amerika birimin yöneticilerinden Jean-Louis Carrara da Amerikalı birçok operatör için hazırlanan 3FF SIM'lerin dağıtımına başlandığını açıkladı. iPad'in Haziran ayından itibaren birçok pazarda satışa sunulacak olmasından dolayı birçok operatörün micro SIM alımı yapması bekleniyor.

Mevcut mini SIM kartlara (25x15mm) göre %52 daha küçük olan micro SIM kartlar (12x15mm) kısa adı ETSI olan Avrupa Telekomünikasyon Standartlar Komisyonu tarafından küçük cihazlar için geliştirilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27618 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPad, orange
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim