Anlık Bildirim

CeBIT Özel: MSI, Wind NetTop D130 ile oturma odalarını hedef alıyor

CeBIT Hannover 2009 fuarının öne çıkan isimlerinden biri de hiç şüphe yok ki MSI. Tayvanlı donanım devi, devam etmekte olan fuarda farklı segmentler için çok sayıda yeni ürün ve çözümünü ziyaretçilerin beğenisine sunarken özellikle netbook ve nettop modellerindeki alternatif sayısı,firmanın maliyet odaklı kompakt sistemlere verdiği önemi adeta gözler önüne seriyor.

MSI'ın sergilediği nettop bilgisayarlar arasında ziyaretçilerin ilgi gösterdiği sistemlerden biri de Wind NetTop D130 kod adlı sistem oldu. Siyah ve Turuncu ağırlık sistemde farklı renk seçeneklerinin sunulduğunu da belirtelim. Oturma odalarını hedef alan sistem, Intel platformunu kullanıyor ve çift çekirdekli Atom 330 işlemcisinden güç alıyor.

MSI tarafından oldukça sessiz çalıştığı ve son derece düşük bir güç tüketimne sahip olduğu belirtilen NetTop D130, 2GB bellek ve 160GB'lık sabit disk ile alınabilecek. Entegre grafik işlem birimi olarak yonga setiyle (945GC), birlikte entegre GMA 950 IGP'sini kullanan sistemin, çok formatlı DVD yazıcısı ve Windows Vista Home Basic işletim sistemiyle geldiği belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim