Anlık Bildirim

Citroën Araba Modelleri: Sıfır Binek ve Ticari Araçlar

Citroën araçlar tasarımı ve özellikleri açısından farklı birçok modele sahiptir. Hemen hemen her kullanım için bir Citroën bulabilirsiniz.                                                         

Citroën Araba Modelleri: Sıfır Binek ve Ticari Araçlar Tam Boyutta Gör

Citroën arabalar üst seviye konfor ve sürüş kolaylığı dikkate alınarak tasarlanır. İsterseniz Citroën SUV araba seçin isterseniz ticari araç; herhangi bir Citroën modelinin içine girdiğinizde ilk olarak sürüş konforuna odaklanmış bir tasarım görebilirsiniz. Advanced Comfort teknolojisi ile donatılan araçlarda sürücü kadar yolcu rahatlığı da düşünülür. Özellikle arka koltuklarda oturan yolcular için yeterli diz mesafesine sahip iç alan bulunur. 

‘’Nothing moves us like Citroën’’ mottosu ile yollara düşen Citroën modelleri elektrikli, benzinli ya da dizel motor seçeneklerinde gücünden ve konforundan vazgeçemeyenler için ideal seçeneklere sahip.

Citroën Binek Araç Modelleri

Citroën araba modelleri arasında binek araçların da özel bir yeri bulunur. C4 X seçeneği hem şehirli hem de performans ve konfor odaklı tasarımı sayesinde rahatlık sunar. Şehir içi trafiğindeki dur kalk temposunu da; şehirler arası yollarda zamanın nasıl geçtiğini de anlamazsınız. Tasarımı, rahatlığı ve sürüş kolaylığı sayesinde uzun yollarda da yüksek konfora ulaşabilirsiniz. 

Puretech benzinli motora sahip C3 güçlü ve enerjik bir kompakt hatchback seçeneğidir. Yükseltilmiş görünüme sahip C3 modelinde yakalanan kompakt havayı bir SUV ile birleştirmek isterseniz C3 Aircross tam size göre bir seçenek olabilir.

Citroën SUV araç seçenekleri arasında öne çıkan bir diğer model C5 Aircross ile hem geniş bir hacme hem de hibrit seçeneğine ulaşabilirsiniz. Ayrıca 1.5 BlueHDi 136 HP dizel motor seçeneğiyle sunulur.

Citroën Ticari Araç Modelleri

Citroën ticari araç seçenekleri de en az binek araçlar kadar geniş bir yelpazede bulunur. Sınıfının en çok satan araçları arasında yer alan Berlingo ile sürüş konforundan ödün vermeden işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Güçlü ve sağlam bir görünüme sahip Berlingo'nun Van seçeneği de bulunur. Yolcu taşıma ya da servis gibi seçenekler için özel olarak tasarlanan Jumpy Spacetourer ile de sürücü konforuna yolcu konforunun da eklendiğini görebilirsiniz. Ferah oturma alanı ile yumuşak koltukların birleşimi mükemmel bir yolculuk ortaya çıkarır.

Aracınızla taşıma işlemi yapacaksanız Citroën Jumper doğru bir seçenek olabilir.

Citroën Elektrikli Araç Modelleri

Citroën elektrikli araba modelleri arasında da her kullanım tarzı için bir seçenek bulabilirsiniz. %100 elektrikli bir araç olan Ë-C4 iki farklı batarya tipine sahiptir. 54 kWh kapasiteli batarya seçeneği 560 km'ye kadar şehir içi menzil sunar. Ayrıca sahip olduğu 3 farklı sürüş modu bulunur. Bir diğer %100 elektrikli seçenek olan Ë-C4 X ise hızlı şarj istasyonlarında, wallbox duvar tipi şarj ya da ev tipi prizde şarj edilebilir. Üst seviye konfor sunan süspansiyon sistemi ile yollardaki çukur ya da kasisleri hissetmeden sürüşe devam edebilirsiniz.

Eğer kompakt ve heyecan verici bir elektrikli araç deneyimlemek isterseniz yeni nesil mobilite sunan Ami de sizin için doğru bir seçenek olabilir. 75 km'lik menzili, tamamen kapalı ve ısıtmalı iç kabini ve panoramik cam tavanı ile Ami'yi hemen online olarak da satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim