Anlık Bildirim

Club 3D, Radeon HD 2400 Pro AGP modelini duyurdu

Club 3D, Radeon HD 2400 Pro AGP modelini duyurdu

AGP arabirimini kullanan ekran kartları için PCIe uyumlu ekran kartlarına ücretsiz terfi imkanı sunan BFG'nin bu hamlesinden sonra AGP platformuna yönelik olarak bir yeni gelişmenin baş aktörü de Club 3D oldu ve firma AMD-ATi'nin Radeon HD 2400 Pro çözümünü temel alan AGP uyumlu yeni ekran kartını duyurdu.

Firmanın kısmen eski sayılabilecek sistemlerin değerlendirilebilmesi için hazırladığı kart AMD-ATi tarafından geçtiğimiz sene Temmuz ayında anons edilen Raden HD 2400 Pro çözümünü esas alıyor. 65nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV610 GPU'sunun kullanıladığı kart 64-bit bellek veri yolu desteğine ve 40x paralel işlem birimine sahip.

Club 3D'nin 512MB GDDR2 bellek ile donattığı ekran kartının grafik işlemcisi 525MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapıyor. Unified Video Decoder teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen yeni model DirectX 10 desteğine de sahip. DVI, VGA ve HDTV konnektörlerine sahip olan kartın fiyatı ve kullanıma sunulacağı tarih hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim