Anlık Bildirim

Sphero Indi çocuklara programlama öğretecek

Sphero Indi robot aracı okul öncesi çocukların da kolay bir şekilde programlamaya alışmasını sağlayacak. Ayrıca üst seviye programlama eğitimleri de mevcut.

Sphero Indi Tam Boyutta Gör

Robotik programlama alanının en deneyimli ve beğenilen isimlerinden birisi olan Sphero yeni bir ürün ile karşımızda. 4 tekerlekli Sphero Indi robotu çocuklara programlamayı sevdirmeyi amaçlıyor. 

Sphero Indi neler sunuyor?

4 tekerlekli bir robot araç olan Sphero Indi firmanın diğer araçları gibi çocuklara robotik programlamayı öğretmeyi amaçlıyor. Bu kez okul öncesi ve ilk okul ikinci sınıfa kadar olan kitle hedefleniyor. 

Uygulama olmaksızın renkli kartlar ile robot aracı programlamak mümkün. Alt kısımdaki renk sensörü kartlara göre hareketler gerçekleştiriyor. Sphero Edu Jr uygulaması ile daha ileri düzey kodlamalar da yapılabiliyor. Hareketlerin yanında LED bildirim ve sesli bildirim de programlanabiliyor. 

Sphero Indi paket halinde satılıyor. Öğrenci paketinde bir araç ve 35 kart yer alıyor. Fiyatı 125$ değerinde. Sınıf paketinde ise 8 robot ve 8 set olarak 35’li programlama kartları mevcut. Fiyatı 1200$ olarak belirlenmiş. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim