Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A7 Lite'ın özellikleri onaylandı: İşte tabletin ilk resmi görüntüleri

Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Tab A7 Lite, TENAA onayı aldı. Çinli sertifikasyon kurumu tabletin özelliklerini onaylarken ilk resmi görüntülerini de yayınladı.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite'ın özellikleri onaylandı: İşte tabletin ilk resmi görüntüleri Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni tableti, TENAA tarafından onaylandı. Çinli sertifikasyon kurumu Galaxy Tab A7 Lite'ın teknik özelliklerini doğrulamakla kalmadı aynı zamanda cihazı her açıdan gösteren birkaç fotoğraf yayınladı.

TENAA belgelerine göre tablet 212.5 x 124.7 x 8 mm boyutlarında olacak. Ayrıca 15W hızlı şarj destekli 5.100 mAh pil içerecek. Kayıtlar tabletin 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip varyantının onaylandığını gösteriyor.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite'ın özellikleri onaylandı: İşte tabletin ilk resmi görüntüleri Tam Boyutta Gör

İşlemcisiyle ilgili kesin bilgi yok

TENAA'da listelenen cihazın hangi işlemciden güç aldığı belli değil. Önceki sızıntılarda sekiz çekirdekli MediaTek Helio P22T'den bahsedilmişti. Ancak bu bilginin henüz resmi olarak onaylanmadığını unutmamak gerekir.

Fotoğraflara baktığımızda tabletin tek arka kamera ve ekranın üst çerçevesine yerleştirilmiş selfie kamerasıyla geleceğini görüyoruz. Bununla birlikte LTE ve Wi-Fi versiyonlarının olacağını da belirtelim. Galaxy Tab A7 Lite'ın Haziran ayında duyurulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim