Anlık Bildirim

Çok Güzel bir Teknik Destek Kampanyası Microsoft ve AMD'den

  Bugün bana Sentim bilgisayar adresinden ulaşan bir mail beni gerçekten çok mutlu etti. Harika olan herhangi bir AMD işlemciniz ve Microsoft Lisanslı Türkçe yazılımınız olduğu durumda size bedavadan verilecek Teknik destek. Gelen yazından size bir ksımını sunuyorum. Onun aşağısındaki link'e tıklayarak direk link'e ulaşabilirsiniz.

   "Üçlü işbirliği içinde yürütülecek olan teknik hizmetin ilk etapta 16 Şubat ile 26 Mayıs 2001 tarihleri arasındaki süreci kapsaması planlanmış olmasına karşın kullanıcılarından talep gelmesi durumunda uzatılmasına karar verilmiştir.

    İşletim ve donanım sistemi problemlerinin çözümü, virüs ve bunun gibi yazılıma veya donanıma zarar verebilecek programların temizlenmesinden, bilgisayarların performanslarının ölçülmesi ve performanslarının optimize edilmesine, bilgisayarların donanım ve yazılım ayarları ile daha güvenilir çalışmalarının sağlanmasından her türlü teknik analiz ve verinin kullanıcıya bir rapor halinde verilmesine kadar çok geniş bir alanda hizmet veriliyor."

Devamı ilgilenenler için burda

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim