Anlık Bildirim

Colorful özel tasarım GeForce 9800GTX+ modelini gösterdi

Colorful özel tasarım GeForce 9800GTX+ modelini gösterdi

Hem Nvidia hem de AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Colorful firması dün haberini verdiğimiz Radeon HD 4850 modelinden sonra benzer tasarım anlayışıyla hazırladığı yeni GeForcen 9800GTX+ modelini gösterdi. Firmanın ekran kartı başta kullanılan soğutucusu olmak üzere sahip olduğu detaylar ile Nvidia'nın hazırladığı referans tasarım 9800GTX+ modelinden ayrılıyor.

Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisine geçiş sürecindeki ilk modeli olan GeForce 9800GTX+ tabanlı ekran kartı GF9800GTX + 512M GDDR3 R08 5Fkod adını taşıyor. 256-bit bellek veri yolu ve 128x paralel işlem birimine sahip olan yeni model, dört adet ısı aktarım borusuyla desteklenen çift fanlı (LED destekli) özel soğutucusuyla dikkat çekmeyi başarıyor.

512MB GDDR3 bellek ile donatılan DirectX 10 destekli ekran kartı PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabiliyor. CUDA ve PhysX teknolojileriyle de uyumlu olan yeni model destek veren anakartlarda SLI kurulumu gerçekleştirebiliyor. Referans tasarımdan farklı olarak üzerinde HDMI konnektörü de bulunan kartın saat hızları ise açıklanmadı.

Colorful özel tasarım GeForce 9800GTX+ modelini gösterdi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim