Anlık Bildirim

Cooler Master'dan yeni 5,25" Müthiş Paneller

Şimdiye kadar ki en şık fan kontrol cihazı belli oldu: CoolerMaster'ın bu konudaki ilk denemesi AeroGate II. Bu kontrol cihazı aynı zamanda en şık değil en fonksiyel olanı. Zira tek çevirmeli düğme benzeri ayar tuşu ile 4 farklı fanı kontrol edebiliyorsunuz. Bunu o kısım için istediğiniz tuşa basarak LCD ekranda fan hızını ve oranın gerçek sıcaklık değerini anında görerek yapabiliyorsunuz.


Cooler Master'dan yeni 5,25" Müthiş Paneller

Bu üstün cihazda her yerde kullanabileceğiniz toplam 4 adet ısı sensörüde bulunmakta. 5,25" lik yuvanın üzerinde bulunan tuşlar sırasıyla şu cihazların fanlarla eşleşeceğine göre adlandırılmış, CPU, VGA, HDD ve CASE. Sıcaklık sen sörleri ise özel olarak imal edildiğinden diğerlerinin aksine ince yapıları gereği yere yere girebiliyorlar. Bu sayede erkan kartınızın sıcaklığını, hdd, sıcaklığını, işlemci sıcaklığını ve kasa için sıcaklığı aynı ekranda gezinerek bakabiliyorsunuz.

Fiyatı ise 40-45$ arası olması bekleniyor. Belki ilk başta çok gelebilir ama bu cihazla tüm sistem üzerinde bir kontrole sahip oluyor ve LCD ekrandan anında okumalar yapabiliyorsunuz bence fiyatı böyle bir ürün için çok iyi. Teknik özellikleri arasında sensörler 0-90 C arasına duyarlı iken fanlara verebildiği voltaj aralığı 5-12V arası. Umarım yakında ülkemizde böyle ürünleri görebiliriz.

Cooler Master'dan yeni 5,25" Müthiş Paneller

Bunun dışında Cooler Master toplam 3 ürünün daha duyurusunu yapmış bulunuyor. Bunlar AeroGate I, Cool Drive 4 ve Musketeer. Bunlardan sırayla bahsedersek Aerogate I standart bir fan hızı ayarlayıcısından başka bir özelliği yok fakat görünüşü gerçekten harika. Cool Drive 4 aslında en müthiş ürünlerden birisi AeroGate II'nin tüm özelliklerine sahip ve arka kısmında bir hdd soğutucusu var. HDD soğutma olarakda aslında AeroGate II'de olan ve gereksiz olarak düşünebileceğiniz 40x40 boyutlarındaki fanı kullanıyor. Son olarak Musketeer ise harika bir görünüşe sahip analog göstergeleri olan Voltaj, Ses ve Sıcaklık göstergelerine sahip.

Cooler Master'dan yeni 5,25" Müthiş Paneller

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim