Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Dell'in akıllı telefon pazarına giriş yapacağı uzun süredir konuşuluyordu. Firmanın Benzine kod adını taşıyan ilk modeline yönelik detaylar netleşmeye başladı. Google Android platformunu temel alacağı belirtilen yeni modelin 640×360 piksel çözünürlüğünde OTA destekli 3.5-inç LCD ekrana sahip olacağı belirtiliyor. 3 Megapiksel çözünürlüğünde, 8x dijital yakınlaştırma yapabilen oto-fokus ve flash destekli kamera ile donatılan akıllı telefonun çekilen görüntülerin düzenlenip paylaşıma hazır hale getirilebilmesi için özel bir fotoğraf editörüne sahip olacağı da belirtiliyor.
El yazısı tanımlama özelliğine ile birlikte hız mesajlaşma için Google, AIM, Yahoo ve MSN IM gibi uygulamalarla uyumlu olacak akıllı telefonda Microsoft Exchange desteğine de geliyor. Diğer özellikleri arasında A-GPS, Bluetooth ve USB 2.0 bağlantısı gibi detaylara yer verildiği belirtilen Benzine kod adlı yeni akıllı telefonda depolama için entegre bellek birimine ek olarak MicroSD slotu da bulunuyor. 58 x 122 x 11.7mm boyutlarında ve 103 gram ağırlığında olduğu belirtilen akıllı telefonunun Dell tarafından önümüzdeki günlerde pazara sunulması beklenirken resmi fiyat bilgileri henüz netleşmiş değil.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


arkadaşlar algı yaratmaya çalışan kamiller var yorumlarda sanki askeri gücü yokmuşta rte sayesinde olmuş gibi türkiyede yıllardır savunma sanayi güçlüydü sürekli gücüne güç kattı rtenin etkisi yok makarnacı tayfa bunuda kendileri yapmış gibi kabullenmeye başlamışlar dolar 38 lira euro 41-42 lira bunları asla söylemezler faiz almış başını gitmiş yarım kilo et kaç yüz lira olmuş asla söylemezler.
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.