Anlık Bildirim

DFI'dan P45 yonga setli yeni anakart; LanParty DK P45-T3RSB Plus

DFI'dan P45 yonga setli yeni anakart; LanParty DK P45-T3RSB Plus

X58 yonga setli anakartların boy göstermeye başladığı şu günlerde, anakart üreticilerinden mevcut yonga setlerine yönelik yeni model haberleri de gelmeye devam ediyor. Hız aşırtma dendiğinde akıllara gelen ilk isimlerden birisi olan DFI, yüksek performans meraklıları ve hız aşırtma tutkunları için hazırladığı LanParty DK serisi anakart ailesine, P45 yonga setli yeni bir model daha ilave ediyor.

DFI'ın tam ismi P45-T3RSB Plus olan yeni modeli, Intel'in LGA775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli işlemcileriyle kullanılabiliyor. 1333MHz'e kadar FSB desteği sunan anakartın üzerinde dört adet DIMM slotu yer alıyor ve hız aşırtma ile 2000MHz'e kadar DDR3 bellek desteği sağlanıyor.Çift PCIe x16 slotuna sahip olan ve CrossFire desteği de sunan anakart, karakteristik DFI çizgileriyle dikkat çekiyor.

UV duyarlı komponentlere ve 6 fazlı dijital PWM tasarımına sahip olan anakart, katı kapasitörler ile donatılmış duurmda. DFI'ın yeni nesil anakartlarında yer alan ve kullanıcıların daha hızlı ve kolay bir şekilde overclock yapabilmesine olanak tanıyan ABS teknolojisini de üzerinde barındıran P45-T3RSB Plus, 8x SATA-II konnektörüne, gigabit ethernet özelliğine ve 8 kanal yüksek tanımlı ses desteğine sahip.

DFI'ın ön siparişi başlayan yeni modeli, Avrupa fiyat listelerinde 158 Euro seviyesinden görünmeye başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim