Anlık Bildirim

Diamond 1GB GDDR5 bellekli ve özel soğutuculu Radeon HD 4870 hazırladı

Diamond 1GB GDDR5 bellekli ve özel soğutuculu Radeon HD 4870 hazırladı Tam Boyutta Gör

AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Diamond ürün gamına yeni bir model daha ekliyor. Firmanın Radeon HD 4870 temelli yeni ekran kartı özellikle yüksek bellek kapasitesi ve özel soğutucusu ile dikkat çekecek gibi görünüyor. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770XT GPU'sunun güç verdiği ekran kartı 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimine sahip.

Çift slot tasarıma ve ısı iletim teknolojisini esas alan özel soğutucuya sahip olan kartın AMD-ATi tarafından hazırlanan referans modele göre daha serin çalıştığı ifade ediliyor. Grafik işlemcisi 750MHz'de, bellekleri ise 3600MHz'de görev yapan yeni model 1GB GDDR5 bellek ile donatılmış durumda. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteğine sahip olan model Crossfire kurulumlarına da olanak tanıyor.

Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen kartın üzerinde çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Diamond tarafından önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen Radeon HD 4870 temelli yeni modelin fiyatı hakkındaysa şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim