Anlık Bildirim

Netflix Türkiye pazarına giriş yaptı

Dizi tutkunlarının çok uzun zamandır beklediği gelişme sonunda gerçeğe dönüştü. Dünyaca ünlü medya devi Netflix Türkiye operasyonuna başladı. Fiyatlar ve detaylar haberimizde.
Uzun zamandır ülkemize geleceği yönünde bilgiler gelen Netflix, CES 2016 kapsamında sonunda aralarında Türkiye'nin de olduğu 130 yeni ülkeye giriş yaptı.
Bu müjdeli haber bugün düzenlenen toplantı kapsamında Netflix CEO’su Reed Hastings tarafından verildi. Bildiğiniz üzere internet üzerinden film ve dizi izleme denildiği zaman akıllara gelen ilk isimler arasında yer alan Netflix, yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de aylık ödemeye dayalı üç farklı paket ile kullanılabilecek.
En düşük temel paketi 7,99 Euro (26 TL), Standart paketi 9,99 Euro (32 TL), Premium paket ise 11,99 Euro (39 TL) şekilde fiyatlandıran Netflix, üç pakete de kişilerin içerikleri dizüstü bilgisayarları, telefonları ve tabletleri üzerinden izleyebilmesine imkan tanıyacak. HD çözürlük desteğini Standart paket içerisinde, Ultra HD çözünürlük desteğini ise Premium paket içeriside veren servis, aynı anda izlenebilen ekran sayısını ise pakete göre 1, 2 ve 4 ekran olarak sınırlandırıyor.
İlk ay ücretsiz olarak kullanılabilen Netflix'e buradan abone olabilirsiniz. Platformun global açılım ile çok daha büyük kitlelere ulaşması bekleniyor. Servisin oldukça sevilen kendi dizileri ve filmler için Türkçe dil ya da altyazı desteği verip vermeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17107 kez okundu.
64 kişi, toplam 82 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
internet tv, Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim