Anlık Bildirim

Division'ın ücretsiz oyunu The Division Heartland'den oynanış videosu sızdırıldı

Ubisoft'un popüler oyun serisi The Division'ın ücretsiz oyunu The Division Heartland'den oynanış videosu sızdırıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Division'ın ücretsiz oyunu The Division Heartland'den oynanış videosu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Son paylaşılan uzun video da silindi. yalnızca Twitter üzerinden paylaşılan 1.5 dakikalık kısa bir video kaldı. Haberin en altında bulabilirsiniz.

Orijinal Haber: Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Red Storm Entertainment'ın yaptığı The Division'ın oynaması ücretsiz versiyonu The Division: Heartland geçtiğimiz hafta duyurulmuştu. Şimdi de oyundan 20 dakikalık bir oynanış videosu sızdırıldı.

Sızdırılan oynanış videosu ne yazık ki çok net değil ve her yüklenen video bir süre sonra siliniyor. Videoya baktığımızda ise oyunun Silver Creek isimli bir kasabada geçtiğini görüyoruz. Oyunda Expedition isimli bir PvE modu ve Storm isimli bir 45 oyunculu bir PvEvP modu bulunuyor. 

Baş oyun tasarımcısı Taylor Epperly oyun hakkında heyecan verici bir yapıma sahip olduklarını belirtti. Ne yazık ki bu iki oyun için de pek fazla detay açıklanmadı. Konsollar ve PC için duyurulan oynaması ücretsiz The Division: Heartland, 2021 ya da 2022 yılında çıkış yapacak. Hangi konsollar olduğu ve oyunun detayları ne yazık ki açıklanmadı. Buraya tıklayarak oyunun beta sürümü için kayıt yaptırabilirsiniz. 

Ayrıca Ubisoft geçtiğimiz haftalarda The Division'ın bir de mobil oyunu duyurulmuştu. Onunla ilgili bilgiler de daha sonraki bir tarihte aktarılacak. 

The Division Heartland Oynanış Videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim