Anlık Bildirim

ELSA, GeForce GTX 580 Gladiac modelini satışa sundu

Bir döneme damgasını vurmuş ekran karı üreticilerinden ELSA, eskisi kadar popüler olmasa da çalışmalarına devam ediyor. Nvidia tabanlı çözümler hazırlayan firma, GeForce GTX 580 modelini satışa sundu. Gladiac GTX 580 adını taşıyan ekran kartı, Nvidia'nın GF110 GPU'sundan güç alıyor ve referans tasarımın özelliklerini taşıyor.

Yüksek performans segmenti için hazırlanan ekran kart, 384-Bit bellek veri yolu desteğine ve 1536MB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. 512 paralel işlem birimiyle gelen kart, 772MHz GPU, 1544MHz paralel işlemci ve 4008MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. Teknik özelliklerindeki gelişmelere rağmen GeForce GTX 480'den az güç tüketen ve daha sessiz çalışan yeni model, çalışmak için biri 8pin diğeri de 6pin olmak üzere iki adet ek güç girişine ihtiyaç duyuyor.

İki, üç ve dört kartlı SLI kurulumlarına destek sunan ekran kartı, aynı zamanda 3DVision Surround teknolojisiyle çoklu monitör konfigürasyonlarına da olanak tanıyor. Görüntü aktarımı için iki adet DVI ve miniHDMI konnektörleriyle gelen ELSA Gladiac GTX 580, yurt dışında 500 dolar seviyesinden satışa sunuluyor.

ELSA, GeForce GTX 580 Gladiac modelini satışa sundu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim