Anlık Bildirim

Acun Ilıcalı şimdi de NFT pazarı açıyor

Yükselen NFT trendini gözden kaçırmayan Acun Ilıcalı kendi pazar yerini açmaya hazırlanıyor. Eneftio adındaki NFT pazar yeri için web sitesi faaliyete geçti.    

Eneftio Tam Boyutta Gör

Yaptığı şov programlarıyla Türkiye’nin en çok gündeme gelen isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı, Exxen ile Netflix platformuna rakip olmuştu. Şimdi de Opensea NFT Pazar yerine rakip oluyor.

Eneftio nedir?

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Eneftio,Türkiye’nin ilk NFT pazar yeri olacak. Sitede Survivor ünlüler ve gönüllerine ait NFT koleksiyonları yer alıyor. Şimdilik bu koleksiyonları sadece gezebiliyor ve beğenebiliyorsunuz.

Yakın dönemde faaliyete geçeceği belirtilen Eneftio platformuna üye olanlara ise sürpriz hediyeler verileceği ifade ediliyor. Bilindiği üzere Ethereum üzerinde NFT çıkarma ücretleri oldukça yüksek. Acun Ilıcalı bu nedenle Polygon ağını tercih etmiş. Platformda kullanıcılar kendi NFT’lerini de hazırlayabiliyor.

Kullanıcılar ilk NFT satışını TL ile kredi kartı veya ön ödemeli kart ile yapıyor. İkinci el satışlarda böyle bir zorunluluk yok. Ayrıca açılış kampanyası süresinde ilk NFT’yi satışa çıkarmak ve sonraki işlemler ücretsiz olacak.

Çok daha hızlı ve düşük ücretli Polygon ağını tercih eden Acun Ilıcalı bakalım ne tür kampanyalar yapacak. Cem Yılmaz veya Refik Anadol gibi isimleri barındıran Opensea karşısında iddialı olması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim