Anlık Bildirim

Elecom'dan alışılagelmişin dışında yeni bir ürün daha; Pil tasarımlı kablosuz fare

Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmeler, bilgisayar kullanımı esnasında elimizin altından düşmeyen fareleri de etkisi altında almış durumda. Fareler teknik açıdan gelişme kaydederken (daha hassas sensörler vs) aynı zamanda elektrik süpürgeli fare, hesap makineli fare veya tartılı fare gibi alışılagelmişin dışında tasarımlarla karşılaşabiliyoruz. Birbirinden ilginç ürün portföyüne sahip Japonya merkezli Elecom firması, tasarımı bir pili andıran faresi Kandenchi’yi yakında satışa sunmaya hazırlanıyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk alternatifiyle gelen kablosuz fare, 32.5 x 32.5 x 53 mm ebatlarında ve sadece 32 gram ağırlığında tasarlanmış. Kandenchi’nin mini Bluetooth alıcısı ise 6.0 x 15 x 15 mm ebatlarında ve 1.5 gram ağırlığında. Bluetooth alıcısının kaybolmasının önüne geçmek için farenin üst kısmını sökebiliyor ve alıcıyı açılan kısma monte edebiliyorsunuz.

1200 dpi lazer alıcıya ve yakın çevrede manyetik materyaller bulunmadığı takdirde 10 metreye kadar kapsama alanına sahip Kandenchi’de üç tane tuş bulunuyor. İki tuşun farenin yan kısmında konumlandırıldığını görüyoruz. Farenin ne kadar ergonomik olduğu şimdiden merak konusu.

Bu bilgilere ek olarak lityum iyon bataryayı bünyesinde barındıran Kandenchi’nin bataryası yaklaşık 3 saatte şarj olabiliyor. Batarya sayesinde tam şarj durumunda fareyi bir haftaya yakın süre boyunca kullanabiliyoruz.

Elecom Kandenchi’nin bu ay Japonya pazarına giriş yapması beklenirken fiyatla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
Elecom'dan alışılagelmişin dışında yeni bir ürün daha; Pil tasarımlı kablosuz fare
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8373 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim