Anlık Bildirim

Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample modelini duyurdu

Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample modelini duyurdu

XpertVision markasını devre dışı bırakacağı iddia edilen Palit, AMD-ATi'nin performans lideri konumundaki çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 modeli için özelleştirilmiş tasarıma sahip olan Revolution 700 Deluxe isimli yeni ekran kartını dün duyurmuştu. Firmanın bir diğer alt markası olan ve bir süre önce AMD-ATi tabanlı ekran kartları da hazırlamaya başlayan Gainward da benzer bir hamle gerçekleştirdi.

Palit'in modeliyle benzer özelliklere sahip olan Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample modelinde 3 slot tasarıma sahip soğutucu kullanılıyor. PWM kontrollü çift fan ve 4 adet ısı aktarım borusu ile desteklenen soğutucunun kartı, referans tasarıma daha etkin bir şekilde serinlettiği ifade ediliyor. 2x 55nm RV770XT gpu'suna sahip olan yeni model arttırılmış bellek saat hızıyla geliyor.

Grafik işlemcisi 750MHz'de, bellekleri ise 3800MHz'de görev yapan kart, 1600x paralel işlem birimine ve 2GB GDDR3 belleğe sahip. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 destekli Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample, Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor ayrıca DVI,VGA,HDMI ve DisplayPort konnektörlerini üzerinde barındırıyor.

Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample'ın kullanıma sunulacağı tarih ve fiyat hakkında net bir bilgi şimdilik bulunmuyor.

Gainward Radeon HD 4870 X2 Golden Sample modelini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17510 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sli
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim