Anlık Bildirim

Gamer Xtreme M1; Konfigürasyonuyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar

Gamer Xtreme M1; Konfigürasyonuyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar

Donanım dünyasındaki gelişmelere paralel olarak dizüstü bilgisayarların performansı da her geçen gün biraz daha artıyor. Ultra-taşınabilir formda, uzun pil ömrüne sahip çözüm arayışındaki kullanıcılar için endüstri Netbook olarak bilinen çözümleri devreye sokarken, yüksek performans segmentinde, masaüstü bilgisayarların yerini alabileceği dahi iddia edilen Desktop Replacement türü mobil bilgisayarların sayısı da her geçen gün artıyor.

Geçtiğimiz günlerde Dell'in bir iştiraki olarak yoluna devam eden Alienware'in Crossfire X destekli ilk dizüstü bigisayarını duyurmasının ardından bir diğer performans odaklı sistem üreticisi olan CyberPower firması da spesifikasyonlar ve grafik yetenekleri ile öne çıkan Gamer Xtreme M1 isimli yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu. Alienware'in M17 modeline rakip olarak geliştirilen ve 1920x1200 çözünürlüğünde 17" WUXGA TFT LCD ekrana sahip olan dizüstü bilgisayarı kullanıcılar bütçeleri veya ihtiyaçları doğrultusunda Core 2 Duo veya Core 2 Extreme serisi işlemcilerle satın alabiliyorlar.

Gamer Xtreme M1; Konfigürasyonuyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar

Intel'in en güncel mobil platformu olan Centrino 2 üzerine inşa edilen ve PM45 + ICH-9M yonga setini kullanan sistemde 4GB (2x2GB) PC3-8500 DDR3-1066 SODIMM bellek kullanılıyor. Crossfire X konfigürasyonunda çalışan ATI Mobile Radeon HD3870'nin çiftiyle yüksek çözünürlükte ve detay ayarlarda kullanıcılarına masaüstünü artamayacak mobil oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Gamer Xtreme M1, 500GB kapasiteli sabit disk veya 128GB kapasiteli SSD ile de satın alınabiliyor.

Wireless 5300 a/g/n WiFi ve Bluetooth desteği sunan dizüstü bilgisayarda DVD yazıcı, parmak izi okuyucu ve 2.0MP çözünürlüğünde dahili inernet kameası da bulunuyor. İşletim sistemi olarak Windows Vista ile satın alınabilen CyberPower'ın Gamer Xtreme M1 isimli yeni dizüstü bilgisayarı 2199$'dan başlayan yurt dışı etiket fiyatı ile kullanıma sunuluyor.

Gamer Xtreme M1; Konfigürasyonuyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim