Anlık Bildirim

Gigabyte 6 A520’li anakart hazırlıyor

Yeni sistem kurmak isteyenler için bütçe dostu anakartlar yolda.

Gigabyte 6 A520’li anakart hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Tayvanlı bilgisayar bileşenleri üreticisi Gigabyte’ın uygun fiyatlı anakartları EEC’de listelendi. Modeller arasında kaslı çözümler de var.

AMD, 500 serisi yongasetleri içerisinde uygun fiyatıyla ve kırpılmış özellikleriyle öne çıkan A520 yongasetiyle güncel ve bütçeyi zorlamayacak bir AM4 anakart arayanları hedef alıyor. Asus ve ASRock’ın ardından Gigabyte’ın modelleri de EEC’de gün yüzüne çıktı.

6 yeni anakart

Anakartlar  A520 AORUS ELITE, A520M AORUS ELITE, A520M DS3H, A520M H, A520M S2H, A520I AC olarak karşımıza çıkıyor. Burada 2 adet Aorus modeli dikkat çekiyor. Anakartlarda ATX, mATX ve mini ITX form faktörlerinin tercih edildiğini belirtelim. Üreticilerin bazı üst seviye özellikleri giriş seviyesi yongasetleriyle buluşturması oldukça güzel bir çaba.

Diğer taraftan A520 modellerde hız aşırtma kilidi bulunacak. Ayrıca bütçe odaklı sistemlere güç vermesi beklenen anakartların PCIe 3.0 desteği sunacak. Yine de A320 yerin güzel bir alternatif olarak A520’li anakartlar tercih edilebilir. Son olarak anakartların önümüzdeki ay içerisinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim