Anlık Bildirim

Grafik Tableti Graphire2 İncelemesi

Üzerinde resim çizebileceğiniz bir tablet hiç düşündünüz mü ? Uzun zamandır piyasalarda bu tür ürünler bulunmakta ama Graphire 2 hem ucuz hemde ilginç özellikleri mevcut. Birincisi beraberinde bri fareninde veriliyor tabii kalemde var ancak bu ikisininde üzerinde tuşlar olmasına rağmen kablosuz bir şekilde ve pilsiz olarak çalışmaları.

Üretici şirkete göre tablet bu aygıtlara elektro manyetik indiktüf etki ile enerji sağlamakta. Fiyatı sadece 99$, çözünürlüğü 1000 dpi, yüzey alanı ise ufak ama nispeten yeterli 127.6 x 92.8 mm yaklaşık A6 boyutlarında. Kalemin üzerindeki tuş ile silme moduna geçebiliyorsunuz. En hoş özelliklerden birisi ise 512 kademeden basınç duyarlılığı sayesinde çok özgün çalışmalar yapabilecek olabilmemiz.

Aynı firmanın (Wacom-europe.com) A2 (635 x 462 mm) boyutlarına kadar ürünleri üzerinde aynı şekilde çalışabileceğiniz lcd ekran monitör ürünleride mevcut. Özellikle kalemle kullanılabilen hassas 15" monitör çalışmayı görerek yapmanızı sağlaması açısından özgün. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim