Anlık Bildirim

HD6850 Güç Dopingi : Powercolor PCS+ HD6850

Profesyonel Soğutma Sisteminde çok yüksek performans ile Limitsiz overclock potansiyeli

 

AMD grafik kartlarının lider üreticisi TUL Corporation, HD6850 serisi ürünlere kendi soğutma çözümünü ekledi Sonuç : PCS+ HD6850. Bu yeni güçlendirilmiş versiyon, PCS+ serilerinin özelliklerini kapsıyor; süper fabrika çıkışlı hız aşırtma (overclock) ayarları ve mükemmel soğutma çözümü, en soğuk çalışma ortamında limitsiz ultra oyun potansiyeli birarada.

PCS+ HD6850 820MHz çekirdek hızına, 1100 Mhz bellek ayarına sahip. Fabrika hızaşırtma (overclock) ayarları sayesinde oyunlar için kolayca standart versiyonun ötesinde etki sağlanıyor, alışılmışın dışında oyun performansı ile oyuncuların yeteneklerini arttırıyor.

PCS+ HD6850 ayrıca ultra iyi bir soğutma performasına sahip. 90mm soğutucu fan ve 3 saf çekirdek ısıtma boruları ile bu yeni soğutma çüzümü kolayca ısıyı dağıtıyor, GPU?yu tamamıyla kaplıyor ve ısıyı verimli olarak referans boardlara göre %15 daha fazla soğutuyor. Bunun yanısıra kullanıcılara en yüksek performansı sağlamak için kendi isteklerine göre yapılandırabilecekleri extra hız aşırtma imkanı da veriyor.

Call of duty : Modern Warfare 2 Oyun Hediyeli : Gerçek oyuncular için

Powercolor PCS+ 6850?yi oyunculara en iyi şartlarla sağlamak için, bu yılın en beklenen oyunu Modern Warfare 2 i kart beraberinde geliyor. Kesintisiz heyecan ve aksiyon sunan Modern Warfare 2, en gerçekçi FPS oyun tecrübesini Powercolor PCS+ 6850 ile daha önce yaşanmamış tam bir görsel şölene dönüştürüyor.

 

PCS+ HD6850

Çekirdek Hızı

820MHz

Bellek Hızı

1100MHz(4.4Gbps)

Bellek

1GB GDDR5

Bellek Bandgenişliği

256bit

Eyefinity

Yes

DirectX®

11

CrossFireXTM

Yes

Çıkışlar

DL-DVI / SL-DVI / HDMI / Display Port

Oyun Bundle

Call of Duty: Modern Warfare 2**

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim