Anlık Bildirim

Honor Magic Fold, performans açısından tüm rakiplerini geride bırakacak

Honor Magic Fold'un Qualcomm'un amiral gemisi platformuna sahip ilk katlanabilir akıllı telefon olacağı bildiriliyor. Çinli kaynaklara göre cihazda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti kullanılacak.

Honor Magic Fold, Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei, 23 Aralık'ta yeni katlanabilir akıllı telefonu Huawei P50 Pocket'ı tanıtacak. Şirketin eski alt markası Honor da benzer bir cihaz çıkarmaya hazırlanıyor. Söz konusu model Çinli şirketin ilk katlanabilir telefonu olacak.

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station takma adlı duyumcu, önümüzdeki aylarda çıkış yapması beklenen Honor Magic Fold (şimdilik bu isimle anılıyor henüz kesinleşmedi) hakkında bazı yeni detaylar açıkladı.

Honor Magic Fold, Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Ocak ayında resmiyet kazanabilir

Aktarılan bilgilere göre katlanabilir ekranlı ilk Honor akıllı telefon üst düzey Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Ayrıca cihazın Ocak ayında piyasaya sürüleceğine yönelik haberler de var. Hepsi bununla sınırlı değil.

Honor Magic Fold, Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Honor Magic Fold'un 10.000 yuan (1.570 dolar) fiyat etiketi taşıyacağı ve 1 Şubat'a kadar satışa çıkacağı da bildiriliyor. Performans açısından tüm rakiplerini geride bırakması beklenen katlanabilir telefonla diğer detaylar ilerleyen günlerde netleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim