Anlık Bildirim

OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

Önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması beklenen OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Akıllı telefonun temel özellikleri de internete sızdırılmış durumda.

OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

91mobiles internet sitesi yakında tanıtılacak OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntülerini paylaştı. Yayınlanan render görüntüler akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını açık bir şekilde gözler önüne seriyor.

Görüntülere bakılırsa cihaz Oppo Reno7 SE modeline benzeyecek. OnePlus Nord 2 CE'nin 6.4 inç AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 900 yonga seti, 12 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanı ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

64 megapiksel ana kamera

Akıllı telefon 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü arka kamera sistemi ve 4.500 mAh pil ile karşımıza çıkacak. Ayrıca kutudan Android 12 tabanlı OxygenOS 12 ile çıkacağına yönelik bilgiler var. Grafit ve yeşil olmak üzere en az iki renk seçeneği olacak.

OnePlus Nord 2 CE'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus Nord 2 CE'nin 2022'nin başlarında resmiyet kazanması bekleniyor. Ocak veya Şubat aylarında duyurulacağı düşünülen cihazın 315 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim