Anlık Bildirim

Honor Tab X7 tanıtıldı: 8 inç ekran, MediaTek işlemci ve 140 dolar fiyat

Honor bugün düzenlediği lansman etkinliğinde, bütçe dostu yeni bir tablet tanıttı. Honor Tab X7 olarak adlandırılan model 140 dolar başlangıç fiyatı ile geliyor.

Honor Tab X7 tanıtıldı: 8 inç ekran, MediaTek işlemci ve 140 dolar fiyat Tam Boyutta Gör

Çinli dev Huawei'den ayrılan Honor markası bugün son derece uygun fiyatlı bir tablet çıkardı. Tab X7 olarak adlandırılan model Android 10 tabanlı Magic UI 4.0 arayüzü ile çalışıyor.

Cihazda 1280 × 800 piksel çözünürlük sunan 8 inç IPS ekrana yer verilmiş. Panel ön yüzeyin yaklaşık %80'ini kaplıyor. Düşük Mavi Işık teknolojisi sayesinde uzun süreli çalışma veya video izleme esnasında gözü çok fazla yormayacğını belirtelim.

Honor Tab X7 tanıtıldı: 8 inç ekran, MediaTek işlemci ve 140 dolar fiyat Tam Boyutta Gör

Honor Tab X7 karşımıza MediaTek Helio P22T platformuyla çıktı. Tabletler için özel olarak tasarlanan bu yonga seti, sekiz ARM Cortex-A53 çekirdeği ve IMG PowerVR GE8320 grafik birimini bir araya getiriyor.

Fiyat etiketi de belli oldu

Şirketin yeni tableti 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip. Bununla birlikte 5 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel selfie kamerasıyla geliyor. Batarya kapasitesi ise 5.100 mAh.

Honor Tab X7 tanıtıldı: 8 inç ekran, MediaTek işlemci ve 140 dolar fiyat Tam Boyutta Gör

Honor Tab X7'nin Wi-Fi versiyonu 140 dolar fiyatla satılacak. Hücresel ağlara bağlanabilen Wi-Fi + 4G/LTE varyantını satın almak isteyenlerin ise 185 dolar ödemesi gerekecek. Tabletin global pazara ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim