Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5'in batarya kapasitesi ortaya çıktı

Xiaomi'nin önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlandığı Mi Pad 5 merakla bekleniyor. Çinli 3C sertifikasyon kurumunu ziyaret eden yeni tabletin pil kapasitesi belli oldu.

Xiaomi Mi Pad 5'in batarya kapasitesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin piyasaya sürülmeye hazırlandığı Mi Pad 5 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Çinli 3C sertifikasyon kurumunun kayıtlarında görünen tablet, çift 4.260 mAh pil içerecek. Yani toplam batarya kapasitesi 8.520 mAh olacak.

Aktarılan bilgilere göre şirket yeni seri kapsamında Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro olmak üzere iki model sunacak. Standart versiyonun Snapdragon 870 işlemciyle güçlendirileceği bildiriliyor. Pro'da ise MediaTek Dimensity 1200 yonga seti yer alacak.

Xiaomi Mi Pad 5'in batarya kapasitesi ortaya çıktı

Mi Pad 5 ne zaman tanıtılacak?

Mi Pad 5 Pro'nun iPad, Samsung Galaxy Tab ve Huawei Mate Pad Pro ile rekabet edecek amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olacağı söyleniyor. Standart model ise daha düşük seviyede özellikleriyle kısıtlı bütçeye sahip kullanıcıları hedefleyecek.

Redmi yöneticisi Wang Teng Thomas kişisel sosyal medya hesabında, Mi Pad 5'i yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planladıklarını söylemişti. Deneyimli yöneticinin verdiği bilgilere bakılırsa tablet en erken Temmuz'da veya daha sonraki aylarda çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim